Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem z moim facetem od kilku lat (z tego pomieszkujemy razem od dwóch). Kiedy go poznałam, miałam totalną depresję i było mi wszystko jedno, czy i z kim się spotykam, on był bardzo uparty i naciskał na randki, więc jakoś tak poszło. Niedawno poczułam się trochę lepiej, na tyle żeby, iść do lekarza po leki. Dzięki temu mam wrażenie, że wreszcie potrafię
#zwiazki
Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem z moim facetem od kilku lat (z tego pomieszkujemy razem od dwóch). Kiedy go poznałam, miałam totalną depresję i było mi wszystko jedno, czy i z kim się spotykam, on był bardzo uparty i naciskał na randki, więc jakoś tak poszło. Niedawno poczułam się trochę lepiej, na tyle żeby, iść do lekarza po leki. Dzięki temu mam wrażenie, że wreszcie potrafię
gejfrut100 +2
czy wpłaciliście/wpłacilibyście jakąś kase na jakieś zbiórki na broń dla ukrainy?
szczerze to rozważam coś takiego, wszystko co może pomóc im usuwać rosjan sprawia że jestem bezpieczniejszy
z drugiej strony nie wiem czy to nie rogacz ruch kiedy tam są przekręty na grube miliony i ta pomoc jest rozkradana, sam nie mam dużo pieniędzy oszczędzonych
#wojna #ukraina #rosja #polityka
szczerze to rozważam coś takiego, wszystko co może pomóc im usuwać rosjan sprawia że jestem bezpieczniejszy
z drugiej strony nie wiem czy to nie rogacz ruch kiedy tam są przekręty na grube miliony i ta pomoc jest rozkradana, sam nie mam dużo pieniędzy oszczędzonych
#wojna #ukraina #rosja #polityka
wysłałbyś kase na drony, itp dla ukrainy?
- tak 51.4% (37)
- nie 48.6% (35)
Przestańmy powielać mity o "normalnych obywatelach rosji, którzy chcą pokoju"
Owszem oni chcą pokoju, ale droga do pokoju prowadzi przez zniszczenie krajów bałtyckich.
Naprawdę nie rozumiałem tej nienawiści do Rosjan, ale nasi dziadkowie mieli 100% rację, bo oni się nigdy nie zmienią
Problemem nie są rządzący tylko zwykli ludzie.
Co z tego, że na ich forach pełno jest jechania po mobilizacji, rządzących, dowództwie jeśli pod informacją o przemówieniu Zalenskiego w, którym informuje o możliwości poddania się bez konsekwencji wylewają tam swoje żale i roszczenia do Ukraińców. Oni tak naprawdę chcą unicestwienia tego narodu.
Dzisiaj jaki łebek wrzucił tam informacje o tym, że Zalenski dogadał się z Dudą na zorganizowanie referendum w sprawie przyłączenia zachodniej Ukrainy do Polski. Oni naturalnie w to wierzą i mają oczekiwania, że to ZAKOŃCZY wojnę na Ukrainie, bo Ukraina się rozpadnie.
Zobaczcie, że jak Kadyrov chciał mobilizować w Rosji zwykłych ludzi to był zły Kadyrov i jechali mu rajtach. Ale jak mówił o mobilizacji ludzi, którzy pracują w służbach specjalnych, policji, żandarmerii to już wszystko spoko i ma szerokie poparcie tych samych ludzi.
Rosjanie nie są przeciwko SVO ani za SVO. Oni w dupie mają SVO. Oni są nazistami. Oni chcą śmierci innych narodów.
To jest to na czym im zależy. Dobry rusek to martwy rusek.
#wojna #rosja #ukraina
@wonsztibijski: Wiem.
Zwłaszcza w dużych miastach jest wielu takich, co chcą normalnego życia. I oni od początku częściowo uciekali. Inni robili protesty już na początku. Zostali spacyfikowani.
Druga rosja to całe pozostałe terytorium - co by nie mówić - biednych ludzi, którym bliższa koszula cała. Oni mogą śnić o wielkiej rassiji, jak najbardziej to robią; ale zaraz...
Mamy tu biedę,
Oni wyszli krzyczeć "NIE WOJNIE" ale u nich to nie znaczy "bądźmy pokojowym narodem" tylko oznacza to, że władza ma się zmienić na taką, która zorganizuje lepsze SVO i pozbędzie się tej wrednej Ukrainy i zlikwiduje tego amerykańskiego szpiega Zalenskiego.
Ten kto chciał normalnego życia to wyjechał na zachód. Co dalej? Ano dalej wychodzi w rosyjskich marszach protestacyjnych przeciwko wysyłaniu broni na
@wonsztibijski: Chcesz w ogóle poważnie rozmawiać?
@wonsztibijski: no nie, ci nieliczni którzy wyszli na ulice na początku wojny i zostali spacyfikowani byli właśnie przeciwko wojnie, niestety to tych 10 sprawiedliwych w Sodomie, reszta nadaje się do zaorania...