Aktywne Wpisy
janciopan +225
Internet 2010:
- netykieta
- gimbusy piszące blogi, elaboraty
- fora specjalistyczne
- blogi tematyczne
- deviantarty
- edgy youtube w 280p
- mnóstwo różnych stron, duża różnorodność
- egalitaryzm - wyszukiwanie działalo, mogłeś łatwo znaleźć dla siebie jakąś społeczność jeśli przestrzegałeś reguł
- szanuj swoją prywatność, nie wrzucaj mordy. Liczy się co piszesz a nie kim jesteś.
Internet 2023:
- chamstwo
- jak ktoś potrafi napisać 4 dłuższe zdania to sukces
- netykieta
- gimbusy piszące blogi, elaboraty
- fora specjalistyczne
- blogi tematyczne
- deviantarty
- edgy youtube w 280p
- mnóstwo różnych stron, duża różnorodność
- egalitaryzm - wyszukiwanie działalo, mogłeś łatwo znaleźć dla siebie jakąś społeczność jeśli przestrzegałeś reguł
- szanuj swoją prywatność, nie wrzucaj mordy. Liczy się co piszesz a nie kim jesteś.
Internet 2023:
- chamstwo
- jak ktoś potrafi napisać 4 dłuższe zdania to sukces
#tatacontent #ojcostwo
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
na zdjeciu dopływ wody do pieca gazowego (jedyna rura w łazience, która nie jest w scianie)
Zaraz przed tymi zaworami, jest kawałek pionowej rury miedzianej, mam 2 pomysły co można zrobić.
Pomysł nr1.
kupuje takie coś (ale dobrego rozmiaru):
https://allegro.pl/oferta/trojnik-skrecany-zaciskany-do-miedzi-22x1-2x22-gw-9785594314?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=lvsku&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_lazienka_pla_pmax&ev_campaign_id=17961365659&gclid=Cj0KCQjw1bqZBhDXARIsANTjCPJKxHJeZ14852y9Wd0iztd_tkL_YjyXRauSeYajQx94ai5l-z1pu4AaAhqkEALw_wcB
nastepnie rozcinam rurę miedzianą, montuje ten trójnik, dokręcam kranik 3/4 cala i podłączam pralke.
Pomysł nr2.
Rozkrecam za zaworem ten nypel i montuje tam trójnik, z kranikiem 3/4 cala i tam podłączam pralke
Który pomysł jest lepszy?
Czy ten projekt ma w ogóle sens?
Czy mozna odkrecic taki nypel, bez urywania połączeń na tych rurach?
Chciałbym to ogarnąć dziś - budowlany otwarty, a hydraulika na dzis nie dorwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Amator jestem, a nie złota rączka
#hydraulika #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Czy pomyslałeś o tym, że możesz zaburzyć pracę pieca?
W praktyce nie spotkałem sie z rozwiazaniem ktore chce zrobic OP.