Aktywne Wpisy
Knamga +9
Dostałem projekt od stolarza, co byście tu zamienili poprawili? #budujzwykopem #remontujzwykopem
maikeleleq +7
Kontrola kluczyków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Zobaczmy które auto ma najładniejszy kluczyk, tutaj od Audi A5 F5 FL i Cupry Formentor #samochody #motoryzacja
Przeraża mnie to, że kraje w Europie mają cierpienie ludzi z innego kraju na tym samym kontynencie gdzieś. Nie ma nawet mowy o jakiejś koalicji państw by wkroczyć na zachodnią Ukrainę - tylko to by realnie było w stanie przestraszyć Putina, nawet nie ma mowy o ochronie przeciwlotniczej. :( Tak, wiem, że to by było zagrożenie dla Polski, ale szokuje mnie ta obojętność. :(
#ukraina #rosja #wojna
@Smumnty_Momment: ale ty wiesz, że na Ukrainie są jednostki ochotników zagranicznych?
@aleksc: Na innym kontynencie niech se cierpią. Wtedy już ci serduszko nie pęka.
Komentarz usunięty przez autora
@aleksc: geopolityka misiu to nie jest wypicie piwa wieczorem do telewizora. powiem tak: gdyby europa faktycznie byla obojetna, to byloby juz po wojnie
To fajna empatia XD Czyli na innym kontynencie, to już cierpienie innych cię nie obchodzi? XDD
@RazumichinZiK: nie możesz spać po nocach, bo AS atakuje Jemen? Biedny ty, taki empatyczny...
@RazumichinZiK: nie rozumiem. Jeśli żal ci swojego dziecka, bo coś mu się stało, ale masz gdzieś Nigeryjczyka, któremu stało się to samo, to to jest hipokryzja?