Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Czy istnieje jakiś trening lub metoda pracy nad sobą, żeby można było uporządkować myśli i nauczyć się głęboko skupiać się na nich bez rozpraszania innymi? Mam od zawsze problem z rozpraszaniem, słabą koncentracją i gonitwą myśli w postaci kreowania kaskady pokrewnych wątków, które następują jeden po drugim, aż oryginalny wątek ucichnie, zostanie zapomniany lub straci znaczenie w morzu tych pozostałych.
#psychologia
#psychologia
#ukraina #wojna
Czytałem kiedyś, ze Ukraina nie potrzebuje i nie chce ludzi z Donbasu i Ługandy, oni potrzebują tamte obfite tereny ( ͡° ͜ʖ ͡°) to wiadomo, jak by ro wyglądało
Uciekną te szczury do rosji
Komentarz usunięty przez moderatora