Wpis z mikrobloga

@Karynka2_0: zgadzam się.. jej zachowanie może się wydawać na wyrost osobom, które nie musiały się zmierzyć z takimi osobowościami jak Adam.

Mam za sobą związek z kimś o podobnych zachowaniach, i uwolnienie się od tych manipulacji i ciągłej presji kosztowało mnie dużo frustracji.

W trakcie trwania związku, kiedy wszystko jest „ok” tego nie widzisz, ale kiedy już raz zrozumiesz co się dzieje i próbujesz z tym walczyć to taka osoba jest
@mykawz300: Podzieliłam się swoim zdaniem. Myślę, że mimo iż jest to tylko „gra” to relacje budowane tam z kimś 24/h są zupełnie inne niż nasze. Uczestnicy sami to przyznają, że mega szybko przechodzi się przez różne etapy. Z kilkudniowej miłej relacji nagle facet ma masę pretensji bez powodu i mówi do niej „weź się nad sobą zastanów”.. moim zdaniem może to powodować takie obronne reakcje. Jeśli masz inne zdanie to też
@Ibims: szanuje Twoja opinie jak najbardziej, mam świadomość, ze Adam to naprawdę ciężki człowiek z zaburzona osobowością, ale ona tez normalnie nie reaguje. Ja tez byłam w związku z narcyzem, ale takich reakcji nigdy nie miałam, po prostu pewnego pięknego majowego dnia powiedziałam mu spokojnie „żeby się pier…” wyszłam i zamknęłam za sobą drzwi raz na zawsze. Tym bardziej w takim programie nie zaczęłabym histeryzować, bo to nie nie jest normalna
@mykawz300: dokładnie, po paru dniach pokazała prawdziwe oblicze. Po prostu udawać można chwilę. Trafił swój na swego. On nieźle pogrywa, raczej na chłodno, choć z boku widzimy, jego niedojrzałość i rys narcystyczny a Ążela trajkocze jak nakręcona. Wydobywa z siebie pusty słowotok, zamiast z gracją odejść.