#anonimowemirkowyznania Powiedzcie mi, bo ja już sama nie wiem co myśleć. Spotykam się z moim facetem prawie 10 miesięcy, nasza relacja nie należy do łatwych, ale bardzo go pokochałam. Teraz wyprowadził się na studia do innego miasta. Oboje mamy różne rzeczy za uszami i oboje mamy ciężkie charaktery, ale zawsze byłam mu wierna i nigdy nie myślałam o innych mężczyznach. Zawsze gdy dochodziło do kłótni to o niego walczyłam, on miał trochę wywalone na mnie, mówił, że to przez działanie leków antydepresyjnych. Nie jestem typem romantyczki, ale dla niego się zmieniłam. Na każdym kroku pokazywałam mu jak bardzo go kocham… jeździłam po niego na lotnisko, zawoziłam na pociągi, próbowałam zaskakiwać go również na polu seksualnym, gotowałam, pakowałam go gdy się wyprowadzał, wspierałam gdy nie poszły mu egzaminy, wspierałam gdy okazało się, że ma depresję i chociaż bał się że przez to będę patrzeć na niego inaczej to nigdy tak nie było. Zawsze mówiłam mu jak ważny dla mnie jest i jak bardzo go kocham. Cały czas byłam przy nim i dla niego. Ostatnio prosił żebym obiecała mu, że go nigdy nie zostawię i nawet nie miałam takiego zamiaru, bo odnalazłam w nim kogoś przy kim czuje się jak jeszcze przy nikim innym, nawet po mimo tych złych chwil bardzo go kocham. I teraz przechodzę do sedna sprawy, w sobotę poszłam do klubu z moimi przyjaciółmi, w tym z moim wieloletnim przyjacielem, który jest gejem. Mój luby o tym wiedział, był bardzo kochany i mówili że ślicznie wyglądam i że mam się dobrze bawić, cały czas na bieżąco mu pisałam gdzie jestem żeby się nie martwił. Oczywiście jak to będąc w klubie tańczyłam i był moment gdzie tańczyłam z moim przyjacielem gejem. I podczas tego tańca mój przyjaciel złapał mnie za tyłek, dla mnie to była totalnie niewinna rzecz, bo nie traktuje go jako obiekt seksualny, mój przyjaciel mnie też nie. Widzę go jak widzę moje przyjaciółki, wiem że on złych intencji też nie miał. Jedna z moich kumpel nagrała to i wstawiła na story, ja zobaczyłam ten filmik dopiero następnego dnia. Natomiast mój luby obczajał insta wszystkich moich znajomych i zobaczył ten filmik. Bardzo go to zezłościło, do takiego stopnia, że nazwał mnie ku*wą, mówił że jestem obrzydliwa, że jak mogłam na to pozwolić i zablokował wszędzie gdzie się da, przy okazji kończąc naszą relację. Dotarło do mnie, że to faktycznie nie było wobec niego w porządku, pogadałam z moim przyjacielem i powiedziałam że nie życzę sobie więcej takich rzeczy, przeprosił mnie za to. Ja mojego faceta też przepraszałam, prosiłam aby dał mi jeszcze szansę, że więcej mieć to miejsca nie będzie. Kocham go naprawdę mocno i nie wyobrażam sobie bez niego życia, mieliśmy jechać razem na wakacje, spędzić czas przed rozpoczęciem studiów, a on mi pisze że nie chce mnie widzieć. Ja naprawdę zmieniłam się dla niego na lepsze, jestem dużo bardziej wrażliwa i empatyczna, a on widzi we mnie tylko te zle rzeczy. Już naprawdę nie wiem co mam robić, myślę że może jestem faktycznie tak głupia jak on mówi, że może rzeczywiście do niczego się nie nadaję i nie zasługuję na miłość, ale z drugiej strony nie umiem zrozumieć, że takie coś ma przekreślić nasz związek…
OP: @sepuqqu: nikt się nie potknął i nikomu na penisa nie upadł XD Widzę, że nie rozumiesz definicji pojęcia gej oraz tego, że kobieta z mężczyzną mogą się przyjaźnić bez seksualnych ciągotek i bez chęci wyruchania się. A jeśli Twoje przyjaciółki się potykają i wpadają Ci przy okazji na penisa, to może oznacza to że są Tobą zainteresowane ( ͡°͜ʖ͡°) ---
On to zrobił tak naprawdę tylko żeby się podtrzymać jak wstawał z klęku
@AnonimoweMirkoWyznania: czyli klęczał przed Tobą i wstając złapał za Twój tyłek? ( ͡°͜ʖ͡°)
Porównanie nie jest symetryczne bo to nie o to porównanie chodzi tylko o argumentację. Łapanie za tyłek nie jest ok, niezależnie czy robi to nauczycielka, szef, matka czy kolega gej, a tego zdajesz się nie rozumieć. I do tego jeszcze publicznie,
@choochoomotherfucker: ominełaś ten moment w którym typiara daje się macać na dyskotece z obcym mężczyznom, którego niebieski nie zna? ( ͡°͜ʖ͡°) musisz doczytać cały post OPki ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Ogólnie to pewnie go to zabolało i się nie dziwię. Możliwe też, że akurat miał gorszy dzień przez depresję i dlatego tak ostra reakcja z jego strony. Nie zmienia to faktu, że jego reakcja była niewspółmierna do sytuacji, bo jak dla mnie to powód do rozstania nie jest, tym bardziej do wyzywania swojej kobiety. Powinniście porozmawiać normalnie i powinen Ci szczerze powiedzieć jak się przez to czuje, a nie
trevoz: Powinnaś tego geja od razu odrzucić, a nie że latają fotki jak cię kolega łapie za dupę. Nic dziwnego, że się twój chłopak zezłościł. Ogólnie to moim zdaniem jest to dziwne, że nic złego nie zauważyłaś w tym, że cię gej łapie za dupę czy w ogóle nawet ktokolwiek inny niezależnie od płci i orientacji.
Na miejscu tego chłopaka to nie wiem co bym zrobił szczerze mówiąc. Jego widocznie to
OP: @hitherto: Tańczyliśmy, mój przyjaciel kucnął w pewnym momencie, źle to sformułowałam pisząc, że klęknął. Zgadzam się z Tobą i z moim facetem, że nie było to okej żeby trzymał mnie za tyłek, dlatego z nim to wyjaśniłam później oraz przeprosiłam za to mojego faceta. Mówię tylko, że nie było to żadne macanie, klepanie, itp. Napisałam tu o tym, bo chciałam zobaczyć jak inne osoby to widzą i czy
OP: @TheGreenBastard: typie, po pierwsze widzę, że nie wiesz kto to gej, dlatego specjalnie dla Ciebie definicja- „gej to mężczyzna odczuwający pociąg płciowy do innych mężczyzn”(źródło dobryslownik.pl). Ja mężczyzną nie jestem, mój przyjaciel pociągu do mnie nie odczuwa, ja do niego też nie. Po drugie nikt nikogo nie zdradził, myślę, że zapomniałeś, że każdy związek ma ustaloną inną definicję zdrady. Ja bym z moim facetem nie zerwała gdyby tańczył ze swoją najlepszą przyjaciółką i położył na sekundę rękę na jej tyłku. Po trzecie, nie dałam się zmacać żadnemu obcemu mężczyźnie. Znam się z moim przyjacielem ponad 6 lat. Gdyby zrobił to obcy facet, a ja bym w żaden sposób od razu nie zareagowała, to sprawa wyglądałby zupełnie inaczej i byłoby to totalne świństwo z mojej strony. I nie mówię, że to było okej z mojej strony, bo jak mówię, przyznałam mojemu rację, że mieć to miejsca
@AnonimoweMirkoWyznania: moja ex też miała kolegę geja ( ͡°͜ʖ͡°) Nigdy o typa nie byłem zazdrosny, bo mnie z nim zapoznała. Poznałem też jego chłopaka. Ogólnie mogę o nich napisać tyle, że dwóch normalnych chłopów ¯\_(ツ)_/¯
Może z następnym chłopakiem przemysl te strategię, aby twój ukochany wiedział że faktycznie nie ma o co się stresować.
Ps. Kiedyś jedna moja dziewczyna na jednej imprezie całowała się
OP: @TheGreenBastard: błąd leży w tym że po prostu nie porozmawialiśmy z chłopakiem nigdy o tym co według nas jest zdradą, a jak widać każdy ma swoje granice, ja bym mu pozwoliła na więcej swobody niż on mi. Co do tego jak powinieneś się czuć po tym, gdy twoja dziewczyna całowała się z kimś innym zależy od tego jakie mieliście ustalenia. Jeśli zrobiła to bez Twojej wiedzy i dla
Powiedzcie mi, bo ja już sama nie wiem co myśleć. Spotykam się z moim facetem prawie 10 miesięcy, nasza relacja nie należy do łatwych, ale bardzo go pokochałam. Teraz wyprowadził się na studia do innego miasta. Oboje mamy różne rzeczy za uszami i oboje mamy ciężkie charaktery, ale zawsze byłam mu wierna i nigdy nie myślałam o innych mężczyznach. Zawsze gdy dochodziło do kłótni to o niego walczyłam, on miał trochę wywalone na mnie, mówił, że to przez działanie leków antydepresyjnych. Nie jestem typem romantyczki, ale dla niego się zmieniłam. Na każdym kroku pokazywałam mu jak bardzo go kocham… jeździłam po niego na lotnisko, zawoziłam na pociągi, próbowałam zaskakiwać go również na polu seksualnym, gotowałam, pakowałam go gdy się wyprowadzał, wspierałam gdy nie poszły mu egzaminy, wspierałam gdy okazało się, że ma depresję i chociaż bał się że przez to będę patrzeć na niego inaczej to nigdy tak nie było. Zawsze mówiłam mu jak ważny dla mnie jest i jak bardzo go kocham. Cały czas byłam przy nim i dla niego. Ostatnio prosił żebym obiecała mu, że go nigdy nie zostawię i nawet nie miałam takiego zamiaru, bo odnalazłam w nim kogoś przy kim czuje się jak jeszcze przy nikim innym, nawet po mimo tych złych chwil bardzo go kocham. I teraz przechodzę do sedna sprawy, w sobotę poszłam do klubu z moimi przyjaciółmi, w tym z moim wieloletnim przyjacielem, który jest gejem. Mój luby o tym wiedział, był bardzo kochany i mówili że ślicznie wyglądam i że mam się dobrze bawić, cały czas na bieżąco mu pisałam gdzie jestem żeby się nie martwił. Oczywiście jak to będąc w klubie tańczyłam i był moment gdzie tańczyłam z moim przyjacielem gejem. I podczas tego tańca mój przyjaciel złapał mnie za tyłek, dla mnie to była totalnie niewinna rzecz, bo nie traktuje go jako obiekt seksualny, mój przyjaciel mnie też nie. Widzę go jak widzę moje przyjaciółki, wiem że on złych intencji też nie miał. Jedna z moich kumpel nagrała to i wstawiła na story, ja zobaczyłam ten filmik dopiero następnego dnia. Natomiast mój luby obczajał insta wszystkich moich znajomych i zobaczył ten filmik. Bardzo go to zezłościło, do takiego stopnia, że nazwał mnie ku*wą, mówił że jestem obrzydliwa, że jak mogłam na to pozwolić i zablokował wszędzie gdzie się da, przy okazji kończąc naszą relację. Dotarło do mnie, że to faktycznie nie było wobec niego w porządku, pogadałam z moim przyjacielem i powiedziałam że nie życzę sobie więcej takich rzeczy, przeprosił mnie za to. Ja mojego faceta też przepraszałam, prosiłam aby dał mi jeszcze szansę, że więcej mieć to miejsca nie będzie. Kocham go naprawdę mocno i nie wyobrażam sobie bez niego życia, mieliśmy jechać razem na wakacje, spędzić czas przed rozpoczęciem studiów, a on mi pisze że nie chce mnie widzieć. Ja naprawdę zmieniłam się dla niego na lepsze, jestem dużo bardziej wrażliwa i empatyczna, a on widzi we mnie tylko te zle rzeczy. Już naprawdę nie wiem co mam robić, myślę że może jestem faktycznie tak głupia jak on mówi, że może rzeczywiście do niczego się nie nadaję i nie zasługuję na miłość, ale z drugiej strony nie umiem zrozumieć, że takie coś ma przekreślić nasz związek…
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #632975bf9a4a773345e62229
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: ja tylko się potknęłam i upadłam mu na penisa XD
---
Ten komentarz
@AnonimoweMirkoWyznania: czyli klęczał przed Tobą i wstając złapał za Twój tyłek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Porównanie nie jest symetryczne bo to nie o to porównanie chodzi tylko o argumentację. Łapanie za tyłek nie jest ok, niezależnie czy robi to nauczycielka, szef, matka czy kolega gej, a tego zdajesz się nie rozumieć. I do tego jeszcze publicznie,
@AnonimoweMirkoWyznania: za każdym jednym razem xD
Kolega gej, albo przyjacielm tyle se tańczyliśmy xd ehhh
musisz doczytać cały post OPki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to moim zdaniem jest to dziwne, że nic złego nie zauważyłaś w tym, że cię gej łapie za dupę czy w ogóle nawet ktokolwiek inny niezależnie od płci i orientacji.
Na miejscu tego chłopaka to nie wiem co bym zrobił szczerze mówiąc. Jego widocznie to
Zgadzam się z Tobą i z moim facetem, że nie było to okej żeby trzymał mnie za tyłek, dlatego z nim to wyjaśniłam później oraz przeprosiłam za to mojego faceta. Mówię tylko, że nie było to żadne macanie, klepanie, itp. Napisałam tu o tym, bo chciałam zobaczyć jak inne osoby to widzą i czy
no wlasnie po to zeby mogl ciebie i inne kolezanki lapac za dupy, a wy nie widieliscie w tym nic zlego. Koles mistrz!
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Po drugie nikt nikogo nie zdradził, myślę, że zapomniałeś, że każdy związek ma ustaloną inną definicję zdrady. Ja bym z moim facetem nie zerwała gdyby tańczył ze swoją najlepszą przyjaciółką i położył na sekundę rękę na jej tyłku.
Po trzecie, nie dałam się zmacać żadnemu obcemu mężczyźnie. Znam się z moim przyjacielem ponad 6 lat. Gdyby zrobił to obcy facet, a ja bym w żaden sposób od razu nie zareagowała, to sprawa wyglądałby zupełnie inaczej i byłoby to totalne świństwo z mojej strony.
I nie mówię, że to było okej z mojej strony, bo jak mówię, przyznałam mojemu rację, że mieć to miejsca
Nigdy o typa nie byłem zazdrosny, bo mnie z nim zapoznała. Poznałem też jego chłopaka. Ogólnie mogę o nich napisać tyle, że dwóch normalnych chłopów ¯\_(ツ)_/¯
Może z następnym chłopakiem przemysl te strategię, aby twój ukochany wiedział że faktycznie nie ma o co się stresować.
Ps. Kiedyś jedna moja dziewczyna na jednej imprezie całowała się
Co do tego jak powinieneś się czuć po tym, gdy twoja dziewczyna całowała się z kimś innym zależy od tego jakie mieliście ustalenia. Jeśli zrobiła to bez Twojej wiedzy i dla
Na dodatek to, że nagranie tego wylądowało na Instagramie, to już absolutne upokorzenie twojego faceta. Nie dziwie mu się, że tak z tobą postąpił.