Aktywne Wpisy
Milo900 +12
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.9% (1825)
- nie 13.1% (276)
RedBulik +288
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Na tym polega cywilizacja zachodu - na szanowaniu ludzi, bez wzgledu na ich przekonania, rasę i orientację.
#bekazprawakow #urojenianormikoidalne #uk
@Kozajsza: ruchają się w dupę do taktu
@ekjrwhrkjew: zapewne dlatego, że jak na typowego wolnościowca, Crest ma ludzi o innych pogladach na czarno, bo chłopaczek lubi żyć w swojej bańce informacyjnej ¯\_(ツ)_/¯
@smutny_kojot: i tak trzeba zyć :)
Napisz jeszcze coś w stylu " gdzie lewaku twoja tolerancja dla mojej nietolerancji"
@ekjrwhrkjew: przecież to norma, że czasem lepiej zrobić nowy wpis, niż bawic sie w odpowiadanie na wpis
@PrzeKomentator: To się nazywa libertarianizm. I znając życie przyleci zaraz jakiś prawak i napisze
@Kozajsza: xD chyba ze są biali, katoliccy albo hetero, ale to wtedy dla was nie ludzie xD