Wpis z mikrobloga

Zawsze mnie to trapiło ilu jest w Poznaniu takich prawdziwych kibiców Warty Poznań. NIE kibiców Warty i Lecha jednocześnie, ale ludzi, którzy trzymają kciuki tylko za Zielonych, a wyniki Lecha oglądają ewentualnie na Flashscore. Ludzi, którzy gdy Artjoms Rudnevs ładował hat-tricka Juventusowi, i tak po cichu woleli oglądać Warcinkę w pierwszej lidze z Piotrem Reissem na napadzie. xD

Albo co by się stało, gdyby któregoś pięknego dnia grupa kibiców Warty z poznańskiej Wildy ogłosiła, że od dzisiaj nie jest już fanklubem Lecha, ale zaczyna samodzielną działalność na własną rękę?

Takie tam rozkminy. Może kiedyś ktoś przeprowadzi jakieś badania na ten temat, praca magisterska czy cuś. Czytałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #wartapoznan #ekstraklasa
Lolenson1888 - Zawsze mnie to trapiło ilu jest w Poznaniu takich prawdziwych kibiców ...

źródło: comment_1663518190gjsVbTxbFwCOCd46PpoQ3z.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zawsze mnie to trapiło ilu jest w Poznaniu takich prawdziwych kibiców Warty Poznań. NIE kibiców Warty i Lecha jednocześnie, ale ludzi, którzy trzymają kciuki tylko za Zielonych, a wyniki Lecha oglądają ewentualnie na Flashscore. Ludzi, którzy gdy Artjoms Rudnevs ładował hat-tricka Juventusowi, i tak po cichu woleli oglądać Warcinkę w pierwszej lidze z Piotrem Reissem na napadzie.

@Lolenson1888: Podobno są tacy ludzie, ale są jak yeti - każdy słyszał, nikt
  • Odpowiedz