Aktywne Wpisy
ladylurkini +85
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- generalnie to Gapa słucha się Grażynek i większość odcinka to były kadry z Dżunku i trochę z Demonem, tłumaczył się Grażynkom z tego że mówi na niego Demon
- byli na markecie żeby coś kupić i Gapa chciał mięso na grilla ale Tharong stwierdziła że ona nie lubi grilla:) Za to wcześniej kupili jajka i parówki
- kupili Dżuny jakieś babeczki zapakowane i na jednej była zdechła mucha więc kiszonkowiec wyjął to i stwierdził że mama zje
- widać Gapa by coś za darmo się napił bo 3 razy jeździli skuterem na ten festyn zobaczyć co się dzieje
- wieczorem strzelał z jakiejś wiatrówki do przedmiotów na tym festynie i coś tam ustrzelił to oczywiście stwierdził że przecież trenował strzelectwo (pewnie zapomniał dopowiedzieć że w Kanadyjskiej Konnej jeszcze)
- rzekomo jacyś jego fani go zaczepili na festynie i pytali czy jest jutuberem i czy nie mógłby im też jakichś nagród ustrzelić ale Gapa się nie zgodził
(jak fani to pewnie jakieś khmerskie gimbusy co pewnie słowa po angielsku nie gadają więc na bank tak było)
- później coś tam pierdzielił o tym że Tharong weźmie kredyt ale jak 90% domu będzie stało
- na końcu mu tam Demon w gołębniku zaczął wybierać miską wodę z tego pseudo akwarium co ma
#raportzpanstwasrodka