Wpis z mikrobloga

@pewniecham: Za pewne chodzi o to ile się dostaje za bitwę i ile się płaci za naprawę. Nie da się ukryć, że są takie bitwy gdzie się okazuje, że po pierwszym zgonie to bitwa praktycznie przegrana a nawet jak coś się spróbuje ugrać to nagroda nie zrekompensuje tych starań. Umówmy się gdy jest się otoczonym przez wrogów to jak się dorzuci jednego fraga to będzie super.
  • Odpowiedz
  • 0
@Seba-to-ja F2P ma to do siebie że na pewnym etapie wymusza zakup produktów premium. Wszystko zależy od tego jak grasz, czym i gdzie. Mam znajomego który prowadzi swój biznes i gra tylko podczas pracy w wolnym czasie. Tylko to co lubi i od kilku lat nie kupuje nawet premki bo na c--j. Ostatnim razem jak gadaliśmy miał prawie 800 mln SL na koncie. A ogólnie ludzi którzy mają nadwyżki od kilkudziesięciu
  • Odpowiedz
@pewniecham: Ja gram od 3 miesięcy na RB czołgami, samolotami i statkami. Jak zrobiłem 8 fragów na bitwie czołgowej to dostałem jakieś 33k SL więc by bez premki mieć jako taki zarobek musiałbym stukać tyle co bitwę. Grałem Izraelem do tanich nie należy a jakbym chciał nabijać kasę bardzo szybko to musiałbym grać samymi statkami ale ile można też nie mam ochoty tego robić godzinami i chce też pograć czołgiem
  • Odpowiedz