Aktywne Wpisy
alkoJezus +413
saakaszi +1576
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
#tinder #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Jakieś badania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) oraz jak to jest w przypadku niebieskich?
Mam znajomą która chodzi na randki z tindera, już by chciała bombelka a kandydatów brak ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i faktycznie, przegląda Instagrama, czasem do klubu wyjdzie, jej życie to praca dom i wyjście ze znajomymi. Jednak ma do zaoferowania to że wspiera faceta, dobrze gotuje, jest ładna i szczupła no ale też wymagania by był przystojny, wysoki, może mieć bombelka z poprzedniego związku, zarobki
No to dlaczego spotkałeś się z takimi co nie mają zainteresowań? By narzekać w necie?
A ja znam niebieskich których zainteresowanie to kręcenie się po wsi z kolegami i głośnikiem w którym lecą rapsy, ćpanie i picie piwa. No i mam śmiało prawo stwierdzić, że wy niebiescy to jesteście nudni i bez pasji ¯\_(ツ)_/¯
Bo takie mam doświadczenie z wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rysownik: To co robi w czasie, kiedy zajmujesz się swoimi zainteresowaniami? I o czym rozmawiacie, o czym Ci opowiada, o zakupach i serialach?
To jest mega głupie pytanie, bardzo schematyczne.
Jak ktoś zadaje mi pytanie w stylu co lubisz robić, czym się interesujesz to już jestem znudzony i zniechęcony na starcie. Zawsze też odpowiadam na to jakimś głupim prowokacyjnym tekstem. Internet sprawił, że ludzie przestali być kreatywni. Jak poznajesz kogoś na żywo, w jakiejś galerii, albo na nauce gotowania lub domówce, to wątpię byś od razu zadawał takie pytania tej osobie. To powinno