Aktywne Wpisy

Mrbimbek +770
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a

CLOUT_MMA +162

Mogę tam jeździć, łowić, grillować itp do woli.
On tego nie lubi i jeździ tam raz na kilka lat.
Normalnie szok
Koledzy, może tu być jakaś ryba? W przeciągu 25 lat nikt tutaj nie łowił
#wedkarstwo
źródło: comment_1662995856CP7p2IUGGMozysZwO6ptbH.jpg
Pobierz#pdk
Od kiedy mieszkasz w Polsce? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak czy siak zazdro
Poza tym poobserwuj wodę i zobacz co się dzieje czy coś chodzi, spławia sie, bombluje, czy drapieżnik się rzuca
A) Nie jest głęboki
B) Nie jest ogrodzony/nikt go nie pilnował
To raczej za dużo tam nie ma, ale powodzenia.
U mnie był taki dziki staw w którym podobno były ryby, były bo już prądem wytłukli lub siatkami ściągnęli.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak te wioskowe dziadki co byle gówno złapią i od razu ładują. A to na kotlety, a to dla kotka czy pieska (╯°□
Dojście do stawu zostały udrożnione i mechanicznie i recznie (:
No i pojawiły się pierwsze rybki, najkrótszy postój spławika to 10 sekund i już ryba :)
Niestety, nie jest głęboko, może ponad 1m
źródło: comment_166308794951tM7Fwt3F9eOxBzfOGdWY.jpg
PobierzA było coś widać na wodzie? Jakieś oznaki większej ryby?
A i tak jak wyżej ktoś napisał, ponęć kilka dni
źródło: comment_16630889656Zvl5SLs0GZRcNDIRlx1T8.jpg
PobierzRzuć im trochę żarcia w jedno miejsce, codziennie o jakiejś dogodnej porze dla ciebie i sprawdź czy coś podejdzie.