Aktywne Wpisy
Ynfluencer +29
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?

#ukraina
@TenebrosuS: no nie przesadzaj. Wywiad z jakimś kacapem gdzieś na prowincji, gdzie nawet za bardzo internetów nie mają a ich synowie to brainlety - to nie opinia wszystkich ludzi.
To tak jakby w polsce patoli się pytać jaka jest opinia polaów.... jaka jest ideologia polaków
@Klopsztanga: w Rosji jest szybki i powszechny internet nawet na zadupiach
@cotidiemorior: ale komputery to już niekoniecznie szybkie :) No i też kwestia obsługi komputera do czegos innego niz cs
W sumie dlatego wchodzę czasami na TT tego przygłupa Panasiuka, właśnie żeby zobaczyć relację drugiej strony, bo normalnie nie jest ona dostępna. Dlatego np. mam ambiwalentny stosunek do wycofania Russia Today z polskich kablówek/satelit.
@iufo: masz rację, nie ma drugiej strony medalu, więc podobnie może być w Rosji, że oni cały czas wygrywają