Malo popularna bedzie to opinia. Ale.. nie lubie zarowno ukruw jak i ruskich. Dla mnie to moga sie tam bic i 100 lat. Najlepiej zeby gospodarczo obydwa te kraje padly na ryj. Jednych i drugich patrzec nie moge. Ha tfu na te krzywe ryje z iq jednocyfrowy.. #wojna #ukraina #rosja
@NEGAN_: A tam niepopularna opinia. Po prostu przemilczana ostatnimi czasy. Nic się nie zmieniło w tym temacie. Dalej nie lubimy ich, a jedynie z czystej kalkulacji kibicujemy im bo lepiej mieć ich za bufor od totalnej dziczy - Rosji.
@NEGAN_: Oceniasz ich ogólne iq po osobach, które tyrają u nas w fabrykach za półdarmo? Mamy dokładnie taką samą opinię na zachodzie wyrobioną przez kwiat polskiej ziemi robiący na szparagach czy w magazynach.
@NEGAN_: na początku można było odnieść wrażenie, że podstawy masz prostackie a tutaj jednak inteligenckie bo znasz i doceniasz w krajach ich historię ( ͡°͜ʖ͡°) można się pomylić po powierzchownej ocenie
@NEGAN_: historia ukrainy zaczęła się na Chmielnickim, czyli wcześniej niż USA, ale no przecież bez historii, Ukraina dosłownie nie jestem zagrożeniem dla Polski w żadnej kategorii, a wręcz przeciwnie im silniejszy wschodni antyrosyjski i prozachodni sąsiad, tym lepiej dla nas, więc tak, jesteś tym upośledzonym polakiem
@NEGAN_: ale #!$%@? i w rosji i na ukrainie są inteligentni ludzi którzy są mądrzejsi i dużo inteligentniejsi od ciebie. Rosja to duży kraj z ogromną ilością ludzi zasługi dla świata pod względem nauki ma większe niż jakaś polska XD
No ty to się teraz popisałeś swoim ogromnym ilorazem inteligencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Mamy dokładnie taką samą opinię na zachodzie wyrobioną przez kwiat polskiej ziemi robiący na szparagach czy w magazynach.
czyli wcześniej niż USA, ale no przecież bez historii, Ukraina dosłownie nie jestem zagrożeniem dla Polski w żadnej kategorii, a wręcz przeciwnie im silniejszy wschodni antyrosyjski i prozachodni sąsiad, tym lepiej dla nas, więc tak, jesteś tym upośledzonym polakiem