Wpis z mikrobloga

Adam z Adama i Ewy, Jacek z Lokatorów, Jacek z Klanu, Paweł z Pierwszej miłości, ks. Adam z Plebanii i jeszcze wiele innych... Skoro #blackpill to brednie, to dlaczego rolę kobieciarzy, playboyów zawsze dostawali bardzo przystojni aktorzy?
#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil150794: Blackpill to nie brednie, ale to też nie jest tak, że blackpill zawsze w 100 procentach się sprawdza. Są czasami odstępstwa od tej reguły. Sporo widzę ludzi jak jeżdżę rowerem, i często widzę chłopów relatywnie gorzej wyglądających ode mnie (spora nadwaga, kiepski ryjec) z dziewczynami.
  • Odpowiedz
@MedrzecInternetu: @kamil150794: Mogę się zgodzić co do feromonów. Tylko wydaje się, że w 99% przypadkach atrakcyjny wygląd pokrywa się z dobrymi feromonami. Kolejna sprawa, że ludzie dobierają się raczej na podstawie podobieństwa fizycznego, tzn. pary są często na podobnym poziomie urody.
  • Odpowiedz
Dodatkowo zazwyczaj nakłada się na to jeszcze wszystko podobieństwo intelektualne i społeczne. Warto jednak zawsze pamiętać, że podstawą jest wygląd. Osoba brzydka ma problem na rynku matrymonialnym, bo właśnie jest nieatrakcyjna. Niejednokrotnie też faceci zawyżają poziom własnej urody. Niekiedy sam się na tym łapię, gdy patrzę w lustro to potrafię sobie dać 5/10, a ja realnie jestem 3/10.
  • Odpowiedz