Aktywne Wpisy
zbyszko17 +179
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
aegypius +240
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
(używane z 13 Pro, żona z 13 mini)
@unitr-A: czemu raz w tygodniu? Myślisz, że szkło od Spigena czy innego chujena jest wytrzymalsze od tego za 3zl?
@unitr-A: ja mam takie za 3zl, jest tak samo udawane 9H jak Spigen, nie ma ostrych krawędzi i mam je naklejone od pół roku, nadal przylega idealnie i jest tak samo śliskie, bang ᕦ(òóˇ)ᕤ
@unitr-A: jasne, ja tam je wole naklejać na ekran telefonu, a to że kupujesz szkło za 100zl tylko uświadamia mnie w przekonaniu, że jesteś po prostu debilem xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@unitr-A: od polskiego sprzedawcy debilu xD idź kup szkło za 100zł (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@unitr-A: A Ty myślisz, że szkło od Spigena powstaje w Bolesławcu? XD Być może to szkło za 3zl to też Spigen, być może robione są na jednej taśmie, tylko ja nie dostaje opakowania
Komentarz usunięty przez autora
@beniu89: to nie wiem co z nimi robisz, ja średnio wymieniam co pół roku jak mi telefon jebnie
@beniu89: bo Ci jeszcze dobrze nie upadł :D