Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pytanie #zdrowie #medycyna #kfd
źródło: comment_1662784988mSnlabrb3IojfOy4vA7nZZ.jpg
Pobierz@100-letz: a to ciekawe, bo badania mówią że może mieć wpływ na wiele różnych rzeczy, tylko potrzeba dalszych badań. Daleko są od stwierdzenia że jest to placebo.
@agnis20: no spoko, tylko zależy od tego po co się suplementujesz i co chcesz tym osiągnąć. Możesz sobie łykać to, bo raczej nie zaszkodzi, ale czy pomoże w czymkolwiek? To już inna kwestia xD
Ogólnie kfd ma calkiem
@100-letz: no chyba jednak nie do końca placebo
https://examine.com/supplements/ashwagandha/#examine-database
źródło: comment_1662801567oiptYIpZiicUKRz6RpV23R.jpg
Pobierz@proofd12: nie trzeba jej brać przed snem.
@100-letz: szok, szkoda, że żarcie nie jest sprzedawane w aptece. No chyba, że jedzenie to też placebo.