Aktywne Wpisy
Pan_Slon +97
Co korporacja wam zabiera, niby ekologia czy wygoda a chodzi tylko o pieniądze oraz łatwość produkcji/unifikacji przez producentów czyli pieniądze.
Musicie dokupić huby USB, przejściówki i adaptery czyli też pieniądze.
Tutaj zawsze idzie o wasze pieniądze, z tego bierze się potęga korporacji jaka jest Apple.
Oni najlepiej potrafią wyciągnąć od was hajs :)
Zdjęcie przedstawia MacBooki na przestrzeni lat 2008 do 2021
#ciekawostki #laptopy #ekonomia #apple #macbook #iphone
Musicie dokupić huby USB, przejściówki i adaptery czyli też pieniądze.
Tutaj zawsze idzie o wasze pieniądze, z tego bierze się potęga korporacji jaka jest Apple.
Oni najlepiej potrafią wyciągnąć od was hajs :)
Zdjęcie przedstawia MacBooki na przestrzeni lat 2008 do 2021
#ciekawostki #laptopy #ekonomia #apple #macbook #iphone
komentator_2020 +535
Szybko poszło.
W dniu wczorajszym AfD zbojkotowało przemówienie Zełenskiego. Może mi jakiś wyborca Konfederacji wytłumaczyć dlaczego? Mogę się założyć, że gdyby przemawiał przedstawiciel Rosji, oni by tego przemówienia nie zbojkotowali. Więc niech mi jakiś wyborca Konfederacji aka "Europa się budzi" wytłumaczy, dlaczego uwielbiana przez Konfederację partia przypadkiem zbojkotowała Zełenskiego.
#polityka
W dniu wczorajszym AfD zbojkotowało przemówienie Zełenskiego. Może mi jakiś wyborca Konfederacji wytłumaczyć dlaczego? Mogę się założyć, że gdyby przemawiał przedstawiciel Rosji, oni by tego przemówienia nie zbojkotowali. Więc niech mi jakiś wyborca Konfederacji aka "Europa się budzi" wytłumaczy, dlaczego uwielbiana przez Konfederację partia przypadkiem zbojkotowała Zełenskiego.
#polityka
#lotr #wladcapierscieni #ringsofpower #seriale #fantasy