Wpis z mikrobloga

@DzonySiara: po 1 kto to k---a jest? Po 2 kto to gowno z rana ogląda? Babskie p---------e dla bab żeby dalej wierzyły w swoją głupotę. Naprawdę trochę szacunku do samego siebie Panowie. Jak łaska jest p----------a to urywać kontakt.
  • Odpowiedz
@stempien666: córka przeciętnego piłkarza i przeciętnej aktorki, więc niewysoki pułap, ale wypływa poprzez twarz i dupę, a niekoniecznie dlatego że ma coś sensownego do powiedzenia
  • Odpowiedz
@DzonySiara k8rwa jak widzę te liberalne media i lewicę to mnie trzepie chcą równouprawnienia ja też chcę ale k8rwa nie zagłosuje na lewicę ani nie będę korzystał z takich mediów bo to jest plucie w twarz k8rwa hipokryzja zasrana, przez lewicę i liberalne media niedługo stanę się incelem
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Ja jestem nadal zdumiony że spora częśc lasek w 2022 nie stara się albo udaje niezainteresowaną "bo facet ma isę starać i zrobić pierwszy krok". WTF mi mega imponuje jak laska zrobi 1,2 czy 50 krok.
Jak dziewczyna się nie stara tyle co Ja to Ja to p------ę.
  • Odpowiedz
córka przeciętnego piłkarza i przeciętnej aktorki, więc niewysoki pułap, ale wypływa poprzez twarz i dupę, a niekoniecznie dlatego że ma coś sensownego do powiedzenia

@Utero: tak ale matka była legendarnej urody. W sumie stąd wychodzi cała jej sława.
  • Odpowiedz