Wpis z mikrobloga

@Itslilianka: Bo się nic nie uczy na błędach. Ma 1200 gier warwickiem i dalej siedzi w silverze. Potrzebowałby jakiegoś gościa który nauczyłby go grać. Wardęga za bardzo myśli że wie więcej od innych i nie potrzebuje żadnej pomocy, nawet wszystkie pomoce z czatu ignoruje, które by mu pomogły w grze, ale nie on wie lepiej i gra po swojemu. Już dawno powinien wbić Golda i lecieć już do Platyny.
  • Odpowiedz
@LetMeStay: no a co mi poradzisz? na poprzednim koncie mialam 400 gier nocturne. na tum mam 500 gier masterem diana amumu warwickiem i awansowalam z bronza do silvera to i tak mimo wszystko niedosyt ;c
  • Odpowiedz
@LetMeStay: master jest fajny jak masz na early fajnych ludzi co daja ci sie nafeedowac. warwick dobry w early ale w late srednio. diana mocna mid i late ale musisz mieci team. duzo lepiej mi idzie jak ja jg a kolega adc
  • Odpowiedz
@Itslilianka: Ogarnij sobie gościa co my wysoką range i analizujcie sobie powtórki z twoich gier i powie ci co robisz źle ,a co dobrze. Tak samej będzie ci ciężko ogarnąć gierkę. Musisz wyciągać jakąś wiedze ze swoich porażek. Ja ci nic nie doradzę bo nie wiem jak grasz itp. Golda nie trudno wbić, trzeba tylko trochę myśleć co się robi.
  • Odpowiedz
@Itslilianka: Ogarnij sobie gościa co cię nauczy grać. Sama się nie nauczysz grając już tyle gier i nic z nich nie wyciągając. Chociaż żebyś wbiła Golda, zawsze to jakaś motywacja do gry i progres. A tak to się ciągle irytujesz przegrywając. Albo graj jedynie postaciami którymi umiesz grać i masz + win ratio nimi. Spróbuj sobie tak zrobić jak wardęga 1 postacią i zobaczysz jak daleko nią zajdziesz. Może akurat
  • Odpowiedz
@Itslilianka: A widzisz Wardęga ma 1200 gier na Warwicku i ma s1, to pomyśl sobie jaką być miała range grając tylko tym Amumu. Spróbuj sobie nim pograć dłużej i może tak się nauczysz nim grać że Gold, czy Platyna będą easy do wbicia. Amumu jest łatwy do grania i nie jest aż taki słaby teraz. Możesz nim spróbować trochę potryhardować.
  • Odpowiedz