Aktywne Wpisy
Maurelius +331
Problemy z dzietnością, zapaść demograficzną? Mój plan na naprawę tego kryzysu:
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
duxrm +609
Wysyłka z magazynu: PL
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
#rozowepaski #instagram #niebieskiepaski
@Pendejada: Przecież niektóre wykopki ostatni raz z kobietą obcowali w szkole jak im nauczycielka zadanie kazała zrobić i stąd rozmowy z kobietami na taki temat nie istnieją xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
„Wpatrywanie się, gapienie, nieodpowiednie i niepożądane gesty
56%”
Co to znaczy wpatrywanie się, gapienie? Ile sekund różnicy jest pomiędzy spojrzeniem a wpatrywaniem się/gapieniem?
Wpatrywanie się, gapienie, nieodpowiednie i niepożądane gesty
Na mnie też się czasem gapią kobiety, kiedyś miałem parę sytuacji, że grupka młodych dziewczyn gadała szeptem między sobą i patrzyła się na mnie. Rozumiem, że wg osób tworzących tę ankietę, byłem ofiarą molestowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@little_muffin: społeczeństwo, czy Twoje otoczenie?
No zagrożeniem gwałtem faktycznie rzadziej musimy się przejmować. Raczej #!$%@? bo ktoś będzie miał "problem" czy tym, że nas od razu zabiją bo wiedzą, że faceta trudniej zastraszyć =)
Tak, są wśród nas nienormalni ludzie, część jest agresywna z powodu hormonów lub przewagi siłowej. Z tym rozpamiętywaniem to miałem na myśli właśnie takie durne akcje, że jakiś obcy debil klepie cię w tyłek i ktoś to opisuje po 10
Muzułmanie rozwiązali ten problem. Kobieta nie ma prawa wyjść z domu bez opieki mężczyzny z rodziny.
MASZ TO PODANE W DEFINICJI xDDD JESTEŚ GŁUPI CZY Z PISU????
Jakie mam ci podać przykłady skoro definicja obejmuje wszystko to co byś chciał?
skoro molestowanie to każde niepożądane zachowanie, którego skutkiem jest naruszenie godności osoby fizycznej i stworzenie wobec niej zastraszającej, wrogiej, poniżającej, upokarzającej
'cześć jestem anon, ładna dzisiaj pogoda"
"O ty brzydalu spadaj! Molestowanie!