Wpis z mikrobloga

Borze, ale Ci z głównej są niefajni. :<

Zadałam pytanie pod jednym znaleziskiem, i aż dwie osoby mnie zminusowały - no wiecie PEWNIE TAKIE BANALNE PYTANIE, ale ona dziwna, że nie wie ocochodzi, dam jej minusa xDxD. Minusujmy ludzi za to, że zadają pytania. xDxD

Tyle ze przy okazji dawania minusa mogli mi już odpowiedzieć na to JAKŻE BANALNE PYTANIE. ;s

Ehh, główna <<<<<<<<<<<<<<<<< kupa <<<<<<<< mirko. :3

#tylkomirko #oswiadczenie #glowna
MaxiimumR - Borze, ale Ci z głównej są niefajni. :<

Zadałam pytanie pod jednym znale...

źródło: comment_opnWSxuHDJXy8DgmhBrDxqoRT45kWA3h.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxiimumR: Dopiero to odkryłaś? To fakt znany od zarania dziejów. A dodatkow te 2 marne minusy potrafią jeszcze pociągnąć potop minusów - często całkowicie bezsasadnie i bez sensu. To je wykopalisko, tego nie ogarniesz.
  • Odpowiedz
@Jofiel: No wiesz, od jakichś 8 miesięcy nic nie komentowałam na głównej, a jak juz to rzadko to sie zdarzało, a od około 2 coraz rzadziej w ogole na nią wchodziłam.. :D
  • Odpowiedz
@Groteskowy: Mówisz o mnie? :D No tak, mam buldupy, bo dwie osoby poczuły się lepsze ode mnie i mnie zminusowały za tak "głupie" pytanie.. ALE ODPOWIEDZIEĆ NIE MA KOMU, nosz kur.. xD
  • Odpowiedz
@raban321: Ale nienienei, nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to że 2 osoby zminusowały mój komentarz - czyli go widziały. I co, nie mogły odpowiedzieć?

Zresztą wtf, czemu minusować za głupią emotke? To jeszcze gorzej moim zdaniem o nich świadczy. xD
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: Im się wydaje, że to taka gimbazjalna emotka i rzeczywiście często jej tam jakieś gimbusy używają. Ale kurczę, że przyczłapy z głównej wiedziały, o co chodzi, a Ty nie wiedziałaś (a było to na mirku, chwilę wisiało w gorących), to trochę wstyd xD
  • Odpowiedz