Wpis z mikrobloga

Witam mirki. Poszukuje telewizji IPTV, posiadam aplikacje SMART IPTV na telewizorze samsung, oglądam głównie sport, w sumie to sam sport od piłki nożnej po siatkówkę. Zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości, dosyć małym opóźnieniu i przede wszystkim jak najmniejszej ilości scinek. Ktoś coś do polecenia?
#iptv
  • 20
  • Odpowiedz
Miałem telewizję od jednego wykopowicza i działało to w miare dobrze do czasu, teraz co chwile ścinki bądź niedziałajace kanały i opóźnienie niektórych transmisji około 2 minut. Dodam że posiadam internet podpięty przez kabel do telewizora o prędkości około 80 mb/s.
  • Odpowiedz
oglądam ligę hiszpańską to mam kupować pakiety na ELEVENA, oglądam PlusLige w siatkówce więc mam kupować pakiet do polsatu sport, oglądam angielską więc mam kupować pakiet do VIAPLAY i Canal+. Jeszcze tenisa lubię obejrzeć to jeszcze jakiś pakiet eurosportu, co tam 150 zł +/- miesięcznie na wszystkie pakiety #!$%@?ć i jeszcze potem bawić się programami żeby daną transmisje odpalić. Po co tyle płacić i się bawić jeśli można znaleźć (mam nadzieję) dobrego
  • Odpowiedz
@grosiuuu polsat box go za 20 zł (40 dzieląc na dwie osoby) :

Polsat sport i polsat extra
polsat sport premium
Eleven Sports
Canal+ 3 i 4 (ekstraklasa)
Eurosport

Viaplay 17 (34 zł dzieląc na dwie osoby)

Canal+ premium 10 zł (20 dzieląc z kimś, byle fajna promocja na Orange flex - 20 zł miesięcznie)

Podsumowanie:

47 zł
  • Odpowiedz
@grosiuuu możesz też wziąć pakiet od Canal+ wtedy masz wszystkie canal+ eleven i polsat sport premium za 17 zł (35 dzieląc się na 2 osoby).

Minus: brak zwykłego polsat sport

Do tego Viaplay za 17 i masz za 35 zł cały sport ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
możesz też wziąć pakiet od Canal+ wtedy masz wszystkie canal+ eleven i polsat sport premium za 17 zł (35 dzieląc się na 2 osoby).

@pawelas87: Jak zrobić taki pakiet? Biorę pakiet Canal Plus i dodatkowo Sport i mam 64 zł / miesiąc, a nie 35.
  • Odpowiedz