Aktywne Wpisy
ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
NickMoore +2
#slubodpierwszegowejrzenia Specjalnie założyłam konto, bo nie mogę czytać tego co piszecie o Asi i Kamilu. Wam się wydaje, że jak człowiek poszedł do programu to weźmie już garbatego, bezzębnego. Nie! Ci ludzie też mają jakieś oczekiwania! Sorry, ale u Asi i Kamila ewidentnie widać, że Kamil jest mega ciapą. Nudny, podejście „przepraszam, że żyję” przecież każda kobieta zdominuje takiego faceta! Co złego w tym że Asia mówi, że chce być
Melatonina na początku pomagała ale po jakimś czasie przestała być niezawodna, czasami czułem się po niej przymulony na drugi dzień, a gdy za późno ją wziąłem to w ogóle nie działała (no i sny po melatoninie są męczące, długie, zbyt realistyczne).
Zioło uliczne w zależności od odmiany lepiej lub gorzej działało, sativa Seba Haze za bardzo pobudzała i powodowała krzywe jazdy, wkręty boże, ale już taka indica Dres OG faktycznie dobrze kładła do snu. Może warto sobie ogarnąć receptę na medyczne zioło?
Najlepiej mi się śpi po alprze, biorę 0.5mg i szybciutko zasypiam, nie mam nieprzyjemnego natłoku męczących myśli i budzę się doskonale wypoczęty. Jednakże nie chcę zbyt często korzystać z benzo do snu, biorę alprę tylko gdy wiem że będę miał problem z zaśnięciem i że będę musiał się wcześnie obudzić na kolejny dzień.
Z leków jak trazodon czy kwetiapina raczej nie mam zamiaru korzystać, bo działają jak antypsychotyki, mają niefajne efekty uboczne, no i osłabiają działanie sajko na których mi zależy.
#narkotykizawszespoko
@neko204395: Chwila, chwila, to co Ty tam wdupcasz ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby tylko benzo nie były takie niebezpieczne.. (╥﹏╥)