Aktywne Wpisy
salanderek +481
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +280
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#polityka #bekazpisu #neuropa
Jednak istnieje zauważalna jakościowa różnica pomiędzy SLD/PO a PIS. Między Sikorskim, Sienkiewiczem, Belką a pisowskimi nominatami, którzy jak otworzą paszczę to tylko po to, żeby wydukać przekaz partyjny. Nie po to też PIS usuwał jakiekolwiek wymogi na konkursy, nie po to pisowcy bredzili, że
to samo z sikorskim, pewnie ci chodzi o ten okres 20 lat po tym jak został wiceministrem w wieku 34 lat, gdzie pewnie też były wątpliwości czy może nie powinien stanąć w kolejkę a ktoś bardziej doświadczony