Wpis z mikrobloga

@KorwinizacjaPrzelyku: że w ogóle ktoś jeszcze go ogląda, jego kanał to takie pierd***ololo / nie mam pojęcia do jakiego odbiorcy on jeszcze trafia / pewnie farmy botów mu nabijają wyświetlenia

"Jezeli cos mi sie nie podoba to znaczy, ze jest kiepskie a jezeli czegos nie rozumiem to znaczy,ze jest glupie...".
Wykopki odkrywają że istnieją różne poczucia humoru, odcinek 2137

Z dużym sentymentem oglądam niekrytego, można srogo paraknąć
@Tommy__: No właśnie content się nie skończył. Nostalgia Critic czy AVGN, na których Niekryty się wzorował, nagrywają do dzisiaj. A gdyby sam Niekryty ograniczał się tylko do polskich produkcji i to tylko z lat 80/90, to filmów, seriali, programów i innych materiałów na YT z epoki jest pełno, a ciagle ktoś wrzuca kolejne, które odszukano na startych VHS. Nie wiem, czemu wiec Niekryty odszedł od tej formuły na rzecz omawiania paradokumentów,
@JacekM86: AVGN (w sumie cały kanał Jamesa) i NC mają o dwa rzędy wielkości mniej wyświetleń niż w czasach świetności. Do tego dochodzą wszystkie smrody z ich kanałami (to co się działo w Channel Awesome to jakaś pier*olona patologia) i gowno content (np: kapela Jamesa jest tragiczna, pseudo serial NC). Wiec tak, formuł „wściekłego krytyka” się dawno wyczerpała.