Wpis z mikrobloga

Na razie na Fame 16:
Szymool vs Dzinold
Spysiński vs Yoshi
Ferrari vs TBA
Liza vs Jaroniewska/Sheeya
Filipek vs Daro Lew
Polak vs Patrykos (?)
O czymś zapomniałem? Zaskoczony jestem ogólnie, że nie ogłosili żadnej walki na gali.
#famemma
  • 16
  • Odpowiedz
@iPawen: zamiast wykorzystac potencjal spiny szymool - polak to oni beda ta walke chcieli zrobic za rok pewnie, jak juz ich konflikt ucichnie. Przeciez szymool z dzinoldem nie ma zadnego konfliktu, bedzie szacuneczek na konferencjach
  • Odpowiedz
@bartexx96: Wiadomo, że z Polakiem najlepiej, ale nie miałoby to najmniejszego sensu, jak Polak jest od ponad czterech lat w treningu, a Szymool pewnie od kilku miesięcy.
@iquiet: Zobacz sobie lożę szyderców z wczoraj. Można łatwo wywnioskować, były dwie takie sytuacje.
  • Odpowiedz
@bartexx96: Walka Polak v Szymol jest bez sensu - debiutant vs typ co cwiczy 2-3 lata i ma pelno walk.

Chyba ze jakas smieszna formula. Zreszta boxdel mowil to samo, ze mu go pewnie dadza, ale na jego 2-3 walke.
  • Odpowiedz
@budyn123: Wątpię. Obejrzałem parę wywiadów Amadiego i z jednej strony mówi, że ma już rywala na 16'stkę, a z drugiej wypowiada się o Polaku neutralnie, skrajnie pozytywnie. Ktoś inny.
  • Odpowiedz
@Mickey_Rourke_47: Miałem zamiast TBA napisać właśnie 'Hejter (?)', ale to nie jest takie pewne. Po komentarzach Sheeyi na ig i twitterze można też wywnioskować, że prawdopodobnie ona, chociaż Jaroniewska też pasuje i ma walczyć na 16'stce.
  • Odpowiedz