Wpis z mikrobloga

Ogólnie nie wiem, czy się cieszyć, że to lato wreszcie mija czy płakać, bo kolejne lata będą jeszcze gorsze. Pomyśleć, że kiedyś 25 stopni uznawałem za wysoką temperaturę. Dziś 25 stopni w lecie traktuje jak ochłodzenie. Czasy, gdy lato było kojarzone spędzaniem miło czasu na jakiś piknikach z rodziną, jedźcie na rowerze z przyjaciółmi, albo ze spacerami z drugą połówką po parku dobiegają końca. Teraz każdy będzie większość czasu spędzał w domu, bo albo upał, albo burze i tylko czekał do jesieni. Choć kto wie, czy za 20 lat już cały rok taki będzie xD
#pogoda #klimat #przegryw ##!$%@? #ehhhhhhhhhhhhh
Al-3_x - Ogólnie nie wiem, czy się cieszyć, że to lato wreszcie mija czy płakać, bo k...

źródło: comment_1661608103C60fpSSgoIu2iBeFRejZYo.jpg

Pobierz
  • 7
Czasy, gdy lato było kojarzone spędzaniem miło czasu na jakiś piknikach z rodziną, jedźcie na rowerze z przyjaciółmi, albo ze spacerami z drugą połówką po parku

@Al-3_x: wiesz że twój wpis pogłębi depresję tych co nie mają rodziny, przyjaciół ani tym bardziej drugiej połówki? Pomyśl na drugi raz zanim coś zapostujesz. Nie wszystkim się układa tak dobrze w życiu jak tobie. Będziesz miał ich na sumieniu.