Aktywne Wpisy
Kto pamięta plusuje!
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
ONVIF +251
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
Dziś jadę do pracy na 8, więc wstałam dopiero o 5:30. Ogólnie trochę się uśmiecham na myśl, że w końcu będę wstawać jak człowiek, a nie lata świetlne przed pracą.
Wczoraj zasnęłam o 18 i obudziłam się dziś o 5, więc naprawdę byłam zmęczona. Po takiej ilości snu, wiecie co musi być pite - Redbull, on tak przyjemnie pobudza do działania.
Rano zawsze wyglądam jak napuchnięty, przerażony chomik.
Pora na pakowanie i wiele innych rzeczy koniecznych do wyprowadzki. Na pewno udam się do Ikeai tak jak poleciły Wykopki. No i dalej nie wiem jakie garnki. Potrzebuję trzech - jeden duży, drugi mniejszy i patelnia. Ogólnie to jak widzę ceny to kosmiczne, a będę mieć indukcję i dosyć często gotować - czy jeszcze raz możecie polecić jakieś w miarę cenowo przystępne garnki - ewentualnie link.
Weekend pracujący to mój ulubiony, bo czasem jest ogromny ruch i czas szybko leci.
Trzymajcie się w tę poranną sobotę i dużo uśmiechu życzę!
@Pesa_elf: Mirabela pracuje w kawiarni. Przez pół dnia musi suszyć ząbki do klientów, daj jej mięśniom twarzy odsapnąć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@seo000: co ma wspólnego wątroba z cukrzycą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może od tego kłócia w sumie coś się dzieje xD
Powiedz coś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)