Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vhetman: być może nie powinienem tego pisać, jednak ja miałem być usuwany. Na przeszkodzie stanął tylko fakt, że w tamtych czasach ciężko było to zrobić bezpiecznie. Jednak szanuję, iż rodzice się do tego przyznali.
  • Odpowiedz
@Vhetman: tu mogę powiedzieć bo minusa nie dostanę, ale pomijając już te zgwałcone (które i tak powinny widzieć więcej niż czubek własnego nosa), nastoletnie k---------i powinny zamknąć mordki w temacie aborcji i przestać walczyć o prawo do niej, a zamiast walk o aborcję powinny pomyśleć, by się mniej k----ć i tyle w temacie :D
  • Odpowiedz
@Baron_Al_von_PuciPusia: spójrz jednak, że być może w czasie aborcji, ja to nie byłbym ja. Jednak gdyby ją wykonano, dziś by mnie nie było. Dlatego jakkolwiek na to patrząc, kiedyś myślałem jak Ty. Gdy rodzice mi wyjawili sekret zmieniłem zdanie. Lubię swoje życie.
  • Odpowiedz
@Baron_Al_von_PuciPusia: sam ją sobie wyznaczyłeś w takim razie. Stary, uwierz. Nie wytłumaczysz mi tego, bo się nie da. Gdyby ta ciąża była usunięta, nie byłoby mnie. A ja jestem człowiekiem, żyję i mam się dobrze. Gdyby mnie usunęli - nie byłoby mnie. Rezultat? Liczba ludzi -1. Przy zabójstwie liczba ludzi -1. Proste.
  • Odpowiedz