Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mircy, czy jest sens kupować Redmi Note 10 Pro (8/128 GB)? pytam głównie dlatego, premierę miał 1,5 roku temu - czy nie wypadnie z wsparcia jakiś super szybko?

Koniecznie potrzebuję możliwości podłączenia dwóch kart SIM i karty pamięci, a Note 11 nie daje takiej możliwości ( ͡° ʖ̯ ͡°) czy może jest jakaś inna alternatywa od Xiaomi, której nie widzę,a która spełnia moje wymagania oraz kosztuje do 1,5-2k cbl?

#xiaomi #redminote10pro #xiaomilepsze #android
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mkarweta: poco F3 jak coś. Ja kupiłem na szybko RN10Pro i spoko. Podobno ma dostać miui 14. Wcześniej miałem poco X3 pro i to była prawdziwa burza, szybki w c--j. Ale ekran słabiutki w porównaniu do redmi10pro
  • Odpowiedz
@mkarweta: duża róznica, w poco ten ips w porownaniu do amoleda z redmi jest taki mocno wyprany i blady. Oczywiście nie widziałem tego (i mi to nie przeszkadzało dopóki nie zobaczyłem ekranu z redmi). Co nie zmienia faktu, że poco otwierał apki i dzialał dużo szybciej. Ale jak nie grasz to chyba bez różnicy. Teraz bym brał poco F3. Ponoć jego nastepca jest mocno przyoszczędzony tzn. gdzie mogli to przycięli
  • Odpowiedz