Aktywne Wpisy
konstanty400 +59
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
marekrocki2 +133

Był chłop nie ma chłopa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pathofexile
źródło: comment_16615244180Xb0bQrbbzKxvHjFaS3myQ.jpg
PobierzBiorąc pod uwagę, że zarabia strimując głównie PoE to zachował się trochę tak jakby szef firmy, w której pracuje zrobił coś nie po jego myśli więc mu nawtykał, a teraz jest zaskoczony, że otrzymał wypowiedzenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1661539177ORLnbFLteO1AE3L5ABDtu3.jpg
Pobierzźródło: comment_1661546069oCAbNFyrOZNbVCabPzqsPA.jpg
PobierzYou fucking braindead bald fuck xD
@Jednorenki_Bandyta: O cholera, tego się nie spodziewałem. Skończy jak K----j Szatan i też będzie płakał (zresztą już płacze na socjalowej Tubie), że go skancelowali za błahostkę i on jest niewinny i że nie wiedział,