Wpis z mikrobloga

Path of Drama dostał od GGG informację, że jego ban to PERM ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak pan Krzysztof kocha wszystkie swoje dzieci (bez wyjątku) i zgodził się by ten nieokrzesany młodzieniec mógł założyć nowe konto pod warunkiem, że będzie przestrzegał ToS ( ͡º ͜ʖ͡º)

Był chłop nie ma chłopa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pathofexile
KingLeeBruce - Path of Drama dostał od GGG informację, że jego ban to PERM ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: comment_16615244180Xb0bQrbbzKxvHjFaS3myQ.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingLeeBruce: Mi go osobiscie zal, dla spolecznosci poe zrobil bardzo duzo, robil mnostwo poradnikow podczas trwania ligii, mase serii zero to hero na streamach, gdzie wszystko pokazywal, ja osobiscie z jego kanalu wynioslem mnostwo wiedzy i bardzo mi jego materialy pomogly jesli chodzi o efektywne zarabianie currency i jezeli chodzi o crafting endgame itemow. To samo jezeli chodzi o buildy, jeszcze nigdy sie nie zrazilem i zazwyczaj biore buildy od
  • Odpowiedz
@imixiu: Parafrazując klasyka: Pewnie Path of Math nie spodziewał się aż takiej reakcji, ale jakiejś reakcji musiał oczekiwać. Poufale wyzywał pana Wilsona na wizji i w socjalkach.

Biorąc pod uwagę, że zarabia strimując głównie PoE to zachował się trochę tak jakby szef firmy, w której pracuje zrobił coś nie po jego myśli więc mu nawtykał, a teraz jest zaskoczony, że otrzymał wypowiedzenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KingLeeBruce: niby co niektorzy pisza, ze potem dostal powtornego maila, ze tworzenie kolejnych kont poskutkuje banem. Ale białka nigdzie nie widziałem.. Wiec albo fejk, albo zalamany i nie napisal publicznie, a na swoim discordzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: No właśnie doszły mnie słuchy, że ponoć jego loszka też nie może grać więc chyba jednak dostał bana na IP ( ͡º ͜ʖ͡º) Co za liga. A niektórzy mówią, że nudy i nic się nie dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz