Wpis z mikrobloga

943bf561a6: @the_morningstar - słucham? Nie miałem wtedy dziewczyny. Powód był bardziej prozaiczny: wyrzuciłem puszkę po cocacoli w krzaki, a chłopak, młodszy ode mnie rozkazał mi ją podnieść. Pokazałem mu środkowy palec, on odpyskował, ja odpyskowałem i tak od słowa to słowa, od popchnięcia do popchnięcia poszło.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
Ale to tego dnia poznałem jak ch*jowi są ludzie.

@AnonimoweMirkoWyznania: Napisał patus, który chciał lać normalnego obywatela za to, że zwrócił mu uwagę, że śmieci. Mam nadzieję, że to bait, ciężko uwierzyć, że takie osobniki chodzą po świecie i jeszcze serio im się wydaje, że to oni są pokrzywdzeni.

Btw, znajomi byli dla ciebie milsi bo masz teraz opinię p----a, co biega nago po polach i wolą cię nie wkurzyć
  • Odpowiedz
@pianinka: Twój komentarz to żenada. Zakładając, że to prawda co napisał OP to pomimo zrobienia czegoś takiego (za co jednak w prawie z jakiegoś powodu chociażby w polskim prawie jest mandat) w żadnym wypadku nie zasługuje na takie upodlenie na jakie mogło spotkać kogokolwiek kto miałby taką historię, że dostałby w ryj i ktoś mu ukradł ciuchy

Serio, trzeba totalnie nie mieć empatii, żeby coś takiego napisać xD Rozumiem oburzenie
  • Odpowiedz
Serio, trzeba totalnie nie mieć empatii, żeby coś takiego napisać xD

@velour: Empatii to trzeba nie mieć żeby chcieć lać po mordzie każdego kto ci zwróci uwagę na nieodpowiednie zachowanie. Doczytałeś w ogóle, że chciał pobić tego faceta tylko przegrał bójkę? OP jest patusem i bardzo dobrze, że ktoś go utemperował, oby więcej takich sytuacji :)
  • Odpowiedz
943bf561a6: Nie było żadnego uzasadnienia do obrabowywania z ciuchów do zera. Wiem że źle zrobiłem z tą puszką, chwila lenistwa, ale bez przesady. Kto normalny obrabowuje ludzi z ubrań. Kto normalny zamiast pomóc rzuca żołędziami. Ale widzę że komentujący mają podobna mentalność
---

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz