Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Mewtwo +425
Update dot. wczorajszego wpisu: https://wykop.pl/wpis/70467881/mirki-zazwyczaj-nie-lubie-krecic-afery-z-byle-powo
Wróciłem właśnie z komisariatu Policji, gdzie złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z Art. 160. KK - Narażenie człowieka na niebezpieczeństwo. Złożyłem zesnania jako świadek i osoba pokrzywdzona.
Obsługa na komisariacie potraktowała sprawę bardzo poważnie, złożyłem prawie 3 strony zeznań. Pokazałem usunięte komentarze ludzi, zdjęcia i filmiki z soboty. Pan policjant był bardzo zszokowany tym, co zobaczył i powiedział, że niezwłocznie przekaże sprawę do Tychów. Poprosił mnie o
Wróciłem właśnie z komisariatu Policji, gdzie złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z Art. 160. KK - Narażenie człowieka na niebezpieczeństwo. Złożyłem zesnania jako świadek i osoba pokrzywdzona.
Obsługa na komisariacie potraktowała sprawę bardzo poważnie, złożyłem prawie 3 strony zeznań. Pokazałem usunięte komentarze ludzi, zdjęcia i filmiki z soboty. Pan policjant był bardzo zszokowany tym, co zobaczył i powiedział, że niezwłocznie przekaże sprawę do Tychów. Poprosił mnie o
Czy jest duża różnica z przełożeniu 3x10 albo nawet 2x10 a 3x8. Nie mam wielkiego parcia na wymianę na 3x10 tylko czy to bardzo poprawia jakość oraz komfort jazdy jak chociażby wymiana klasy z Alivio na jakieś Deore albo nawet ciut wyżej. #rower #poradyrowerowe #hobby
No chyba, że masz za dużo pieniędzy i nie masz co z nimi zrobić - wtedy zmieniaj. Trochę przyjemniej się jeździ, ale nie jest to
Co do napędu to największy plus tych nowszych to sprzęgło, które znacznie piprawia naciąg łańcucha. Przez to jest znacznie mniejszy problem ze spadaniem lancucha, szczególnie przy napędach 1x i nie obija się tak jak jeździsz po weteplach.