Wpis z mikrobloga

@PeterGosling: oni zachowali się tak, by zachować twarz. Zrobili tak dla własnego wizerunku i by nie mieć proboemow prawnych. Zrobili to z egoizmu, dla siebie i wlasnych interesów. #!$%@? ich obchodzi zdrowie ludzi, ważne jest biznes. Więc nie ma co ich klepać po pleckach. Osrali się i usunęli filmy, wszystko szybko chowając pod dywan.

Co do sterydów to niech dorośli ludzie biorą jeśli chcą, ale warto znać ryzyko i konsultować z
oni zachowali się tak, by zachować twarz. Zrobili tak dla własnego wizerunku i by nie mieć proboemow prawnych. Zrobili to z egoizmu, dla siebie i wlasnych interesów. #!$%@? ich obchodzi zdrowie ludzi, ważne jest biznes. Więc nie ma co ich klepać po pleckach. Osrali się i usunęli filmy, wszystko szybko chowając pod dywan.

@Miskagnoju: ale kto mowi o poklepywaniu po plecach? Ja tylko mówię o reakcji "ZHAHAHA OBSRALI ZBROJE".

Poza tym
@PeterGosling: nie chodzi o 'przeprosiny', tylko o natychmiastowe usunięcie i jest to sprostowanie, a nie przeprosiny. Nie wiem jak możesz to nazywać przeprosinami. Gdy firma pisze, że nic nie wiedziała, nie podziela poglądów i zrywa natychmiastową współpracę, to nawet dodając 'przepraszamy naszych widzów' na końcu tekstu to pijarowa zagrywka, zdystansowanie się i wybielenie z sytuacji kontrowersyjnej, a nie przeprosiny, jak to ty nazywasz... A tutaj żadnego przepraszam nawet nie ma, więc
@Miskagnoju: nie wiem o #!$%@? ci chodzi w sumie XD i co mieliby zrobić żebyś był zadowolony. Ja wiem że najłatwiej napisać "hrrrdrr nie zapraszać burneiki po prostu" ale oczywistym jest to że przy takiej ilości kontentu jaki produkują to będą jakieś wpadki.

bo chyba nie sugerujesz że kanał sportowy to geniusze zła którzy wyhaczyli wielki biznes na współpracy z burneiką i mieli z tego jakieś giga profity XD

Nie sprawdzili,
@PeterGosling: ja tylko odpisuje na Twoje wysrywy.
Po pierwsze zesrali się. Po drugie to nie są przeprosiny.
Oczywiście ja się zgadzam, że musieli to zrobić. Jednak trzeba zaznaczyć, że borek i ten wąsaty zachęcali do zażywania testosteronu, czyli dopingów. Nie wiem w jakim celu???
Trzeba zaznaczać, że gówno ich obchodzi zdrowie widzów, oni chcą tylko czerpać hajs na debillach, na ludziach naiwnych i moralności nie ma tam, gdzis wchodzą duże pieniądze.