Dobra wyjazd tuż tuż więc będziecie mieli spokój odemnie. Aczkolwiek jak wisialem na nasraku to umówiłem się z @diler_biedy że jak zacznie indeks lecieć to stawiam mu picke. Nie przyjął, jednak co ma się picka zmarnować. Więc robię rozdajo takiej picki, nie wiem za 65pln.
Żeby kogoś wylosować to chyba liczą się plusy. Nie taguje rozdajo bo przylecą pijawki i okradną kogoś z dobrej ekipy na tagu. Losowanie w piątek po perwollu ( ͡°͜ʖ͡°) #gielda
@Pelen_watpliwosci: Wolę aby najadł się ten który najwięcej przegrał w tym miesiącu, bo może nie mieć już za co. Dieta czokoszokowa już nie jest tak tania jak kiedyś. zabawa start ( ͡°͜ʖ͡°)
Aczkolwiek jak wisialem na nasraku to umówiłem się z @diler_biedy że jak zacznie indeks lecieć to stawiam mu picke. Nie przyjął, jednak co ma się picka zmarnować. Więc robię rozdajo takiej picki, nie wiem za 65pln.
Żeby kogoś wylosować to chyba liczą się plusy. Nie taguje rozdajo bo przylecą pijawki i okradną kogoś z dobrej ekipy na tagu. Losowanie w piątek po perwollu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
zabawa start ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za twardy charakter i w gore uniesione pięści.