Aktywne Wpisy

lukija +17
robię mielone
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).

$dupa->a->b = 'abcd';
echo $dupa->a->b; // wyświetla abcd
$server0 = $pdo->exec("
INSERT INTO
aso_statuses
SET
statuses_date = NOW(),
statuses_content_addition = '$dupa->a->b',
"); // Nie wykonuje, bo $dupa->a->b jest puste
Dlaczego dane z "głębokiego obiektu" w #php działają przy echo, a do #mysql dane nie wchodzą?
#programowanie
Bo:
echo $dupa->a->bto co innego
źródło: comment_1661334601g2pCa78bdLU43bWojMGq7p.jpg
PobierzProstym, ale kującym w oczy sposobem jest dodanie zmiennej w stringu w klamerki:
statusescontentaddition$string = "blabla{$dupa->a->b}blabla";Albo
$string =