Aktywne Wpisy
dontwolf +636
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal.
Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku
#heheszki #rumun #crossmemizm #blender
Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku
#heheszki #rumun #crossmemizm #blender
HondaCivic +26
#alkohol #narkotykizawszespoko czy wy też pod wpływem alkoholu najbardziej lubicie ze tak to nazwę kręcić bardache demolować osiedle itd hah ja wam powiem ze uwielbiam to po prostu się nabzdryngolic i rozkręcić jakąś awanturę i właśnie nie mam na myśli krecenia awantury ze chodzić zaczepiać ludzi tylko rozyeèbac coś? Szukam ludzi z tym samym hobby
41 777 - 1 = 41 776
Służące
Ten film zdecydowanie zbyt długo czekał, żebym go obejrzała.
A przerażała mnie jego długość..
Mimo tego nawet nie zauważyłam kiedy minęły te dobrze ponad 2 godziny.
Świetnie kino, postacie super poprowadzone, wyraziste aż się człowiek z nimi w jakiś sposób zżywa. Ku mojej wielkiej uldze jest baardzo malutko odwołań do bieżącej polityki USA w sprawie praw obywatelskich. Tylko takie historie z życia wzięte, pełne emocji. W głowie mi się nie mieści, że działo się tak w XX wieku, a tymbardziej potęguje to fakt, że parę dni temu obejrzałam Kamerdynera o podobnej tematyce..
Urzekła mnie też scenografia, ameryka lat '60 pełną gębą, a baaardzo lubię te klimaty.
Oj, naprawdę mega. Jeśli jeszcze ktoś tak jak ja zastanawia się nad obejrzeniem tego filmu to niech przestanie się zastanawiać i go koniecznie obejrzy.:)
9/10