Aktywne Wpisy
LetMeStay +607
Zmiany na lepsze.
Adamfabiarz +27
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
#codziennykonfiarz 35/??? <- Tag do obserwowania
#bekazprawakow #bekazkuca #neuropa #heheszki #nijugmd
Najpierw państwo wyznaniowe a potem się zobaczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@CzerwonaPoprzeczka: popatrz na datę: czerwiec 2018. Najgorszy okres w moim życiu, pół roku po samobójstwie mojego ojca (które widziałem na własne oczy). Ciężka depresja połączona z PTSD sprawiły, że zacząłem całkowicie odchodzić od zmysłów. To co się działo w mojej głowie przeraża mnie nawet i teraz: myśli samobójcze po kilka(naście) razy dziennie, na przemian z wybuchami złości, częstymi napadami paniki z epizodami całkowitej derealizacji i nawracającymi
Ale jest to okropna rzecz, nawet jeśli przeszła.
Case Karoluka.
Podejrzewam że co drugi neuropek zna z dziesięciu takich ze swoich szeregów, i przez to tak ich to angażuje. Ale to tak z przymrożeniem oka.