Byłem dziś w Biedronce.. po kohol. Stoję przy kasie w kolejce no i widzę przed sobą dwóch oskarków około 1,90cm, perfekcyjna linia włosów, hunter eyes, pędzel na głowie, kupują wódkę i jakieś tam inne rzeczy. Są z jedną z julką. Zakładam, że wybierali się na imprezę. Przed nimi manlet, 1,60cm około, gniazdo na całej głowie, prey eyes, a na kasie produkty spożywcze, z twarzy jakby miał około 25 lat. Pewnie nawet nie ma pojęcia, że istnieje wykop, dłuży się w tym swoim życiu w niewiedzy. Żal mi się zrobiło, stałem nieco dalej w kolejce za nimi, ale widziałem tą nieproporcjonalność. Czeka mnie to samo w dalszym życiu o ile dożyję kilka lat później. Niestety, ale #blackpill to czysta prawda. #przegryw #depresja #samotnosc ##!$%@?
@DamianeX1X: a dodać trzeba, że te Oskarki coraz wyższe ja nie wiem czy to ewolucja czy oni co roku kupują coraz większe wkładki do butów smutno się robi jak każdy licealista wyższy od ciebie o głowę ( ͡°ʖ̯͡°)
Żal mi się zrobiło, stałem nieco dalej w kolejce za nimi, ale widziałem tą nieproporcjonalność. Czeka mnie to samo w dalszym życiu o ile dożyję kilka lat później. Niestety, ale #blackpill to czysta prawda.
#przegryw
#depresja #samotnosc ##!$%@?
ja nie wiem czy to ewolucja czy oni co roku kupują coraz większe wkładki do butów
smutno się robi jak każdy licealista wyższy od ciebie o głowę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oskarki GMO