@Grooveer: zresztą nadal mogliby się ubiegać np. o status uchodźcy politycznego. Niech siedzą jeżdżą sobie w dzikich i zamordystycznych krajach jak Turcja czy Chiny.
@Grooveer: przyznawać wizy dopiero po przedstawieniu dowodu wpłaty równowartości 1000EUR na fundację pomagające Ukrainie. Problem solved. Możliwość wjazdu do EU to przywilej, nie prawo
Niech ktoś to wyślę do Sikorskiego, może zmieni zdanie
@Vixay: ale Sikorski też chce zakazu wjazdu ruskich do UE ale z dobrze uzasadnionymi wyjątkami. Według mnie aktywnych przeciwników putina powinno się tu przyjmować z otwartymi ramionami - niech pokazują antywojenną propagandę swoim rodakom. Drenowanie ruskiej inteligencji też wyjdzie nam na dobre - o ile nie popierają putina i jego wojny. Zniszczenie ich turystyki w UE to dobry pomysł i to
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
@Dodi_al_Fayed: to samo.
Niech siedzą jeżdżą sobie w dzikich i zamordystycznych krajach jak Turcja czy Chiny.
@Vixay: ale Sikorski też chce zakazu wjazdu ruskich do UE ale z dobrze uzasadnionymi wyjątkami. Według mnie aktywnych przeciwników putina powinno się tu przyjmować z otwartymi ramionami - niech pokazują antywojenną propagandę swoim rodakom. Drenowanie ruskiej inteligencji też wyjdzie nam na dobre - o ile nie popierają putina i jego wojny. Zniszczenie ich turystyki w UE to dobry pomysł i to