Wpis z mikrobloga

Jaką nudą wieje na tych vlogach z Kambodży u wszystkich(Misza chociaż by zrobił room tour w domu dla zabicia nudy, a Marcin szkoda gadać, gdyby nie farma i biznes Michała to nie miałby co pokazać. nic tam się nie dzieję, zupełnie nic. Muchy same w locie zasypiają...A już miałem taką nadzieje że cos może zmieni ,a tu dupa
Rozumiem wszystko i wiem, że ktoś nie ma czasu, albo ma swoje obowiązki, że na daily vlogach, lub wrzucanych co kilka dni odcinkach nie zawsze jest co pokazać. Ale tam to już notoryczne i staje się klasyką. Czy w tej Kambodży juz nie ma warunków do stworzenia i zaprezentowania jakiegoś wartościowego, kreatywnego odcinka... nie wydaje mi się.
#raportzpanstwasrodka
  • 1
@Pjoterrampampampam: ależ oczywiście, że jest co pokazać tyle, że nie dla nich. Prawda jest okrutna zwyczajnie nie poradzili sobie w tej Kambodży i te gniotowypierdy to ich jedyny sposób na przeżycie, więc się tak snują w koło komina z tą kamerką i coś tam pierdzą o biznesach. Jedyny wyjątek to ten Michał o tam jeszcze lepiej lub gorzej ale cały czas coś robi reszta się snuje