Wpis z mikrobloga

No i mam dość chyba tej gry na jakiś czas. Pora znowu na przerwę. 10 lat w srebrze i już nawet nie wiem po co ja jeszcze gram w ten szajs.

Jak raz na jakiś czas znajdę sobie jakąś postać, którą fajnie mi się gra to system zazwyczaj robi tak, że w 15 gier mam 30% w/r.

Nie ma sensu. Ostatnio jeszcze klient mi zrywa co chwile połączenie, to już wgl mam dość, bo staty po grze muszę oglądać w op.gg, a reportów nie mam jak dać wcale. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#leagueoflegends
  • 6
@hetvai7: Trochę tak. Zazwyczaj jak coś mi się spodoba (Leona, Pantheon), to jest uważane za słabe i ma niskie lub niezadowalające w/r. Wiadomo. W srebrze aby wygrywać to tylko meta. Z drugiej strony diaxy i wyżej Ci powiedzą, że wygrywają tam Janna na asasyna.

Z resztą system nie system. Ja mam dość. Nie umiem i nie mam już jak czerpać radości z tej gry. Za stary i za wrodzenie #!$%@? jestem,
@ruda_stuleja w srebrze by wygrywać meta nie ma znaczenia, z nudów grałem ap ashką na midzie i wygrywałem xD

Przykro mi to mówić ale jak się ma problem z wyjściem ze srebra to po prostu się słabo gra. Zobacz jak grać makro dobre a nadrobisz brak skilla. Albo zostań w srebrze, ranga jak ranga, byle dobrze ci się grało.

Ps. Czasami się trafiają gry których po prostu nie wygrasz, bo team ale
@DoubleWu:
Swoją drogą to też śmiesznie brzmi. "Jak się ma problem z wyjściem ze srebra to się słabo gra." Trochę jak w tym memie z Gortatem w gimbazie poniżej XD. Tak na dobrą sprawę to pode mną są jeszcze 2 całe dywizje, a górna połowa to się zaczynała jakoś między SI a GIV chyba. Od razu widać, że co najmniej platyniarz (nie piszę tego w negatywnym tonie) XD.

A z tym,
Pobierz
źródło: comment_16608337258b1EatGwqq846dfJI76inz.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ruda_stuleja: Ja golda co roku wbijam grając na każdej linii, także ten. Jakbym skupił się na jednej to spokojnie platynka by się nabiła. Polecam sposób taki, że jak 3 gry pod rząd #!$%@? to się przesiądź na drugie i sobie trolluj