Aktywne Wpisy
PoItergeist +89
Dla tych co czuwają, dawajcie jakieś swoje ulubione kawałki muzyczne, które by się nadały pod kontrofensywę Ukraińców.
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Jak raz na jakiś czas znajdę sobie jakąś postać, którą fajnie mi się gra to system zazwyczaj robi tak, że w 15 gier mam 30% w/r.
Nie ma sensu. Ostatnio jeszcze klient mi zrywa co chwile połączenie, to już wgl mam dość, bo staty po grze muszę oglądać w op.gg, a reportów nie mam jak dać wcale. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#leagueoflegends
Z resztą system nie system. Ja mam dość. Nie umiem i nie mam już jak czerpać radości z tej gry. Za stary i za wrodzenie #!$%@? jestem,
Przykro mi to mówić ale jak się ma problem z wyjściem ze srebra to po prostu się słabo gra. Zobacz jak grać makro dobre a nadrobisz brak skilla. Albo zostań w srebrze, ranga jak ranga, byle dobrze ci się grało.
Ps. Czasami się trafiają gry których po prostu nie wygrasz, bo team ale
Swoją drogą to też śmiesznie brzmi. "Jak się ma problem z wyjściem ze srebra to się słabo gra." Trochę jak w tym memie z Gortatem w gimbazie poniżej XD. Tak na dobrą sprawę to pode mną są jeszcze 2 całe dywizje, a górna połowa to się zaczynała jakoś między SI a GIV chyba. Od razu widać, że co najmniej platyniarz (nie piszę tego w negatywnym tonie) XD.
A z tym,