Aktywne Wpisy

jaroslaw-nitko +233
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu

nocny-mirek +26
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?

Tyle sie slyszy o spektakularnych porazkach rosjan na polu bitwy, a czy istnieja jakies wieksze porazki Ukrainy?
Ostatnia o jakiej slyszalem to zbombardowanie Ukrainskiego sztabu dowodzenia w ktorym zginelo okolo 50 zolnierzy. To bylo, ile? 5 miesiecy temu?
#ukraina
@Kosopietek: No nie wiem, Mariupol, upadek Chersonia, Melitpola?
@Kosopietek: i trochę nie istniała ta porażka. Takich jak ta ruscy podali wiele.
@PABLO__ESCOBAR: ja akurat nie jestem pod szczególnym wrażeniem tych "większych porażek". Ruskie dla 20 km terenu poświęcili masę ludzi, amunicji i sprzętu, pozwolili na #!$%@? gros sił ukraińskich z worka i nie byli w stanie podążyć za ciosem. Chersoń to była jednak katastrofa strategiczna, a z kolei Mariupol to była katastrofa taktyczna. I to pod każdym względem (choć przynajmniej związali na długo walką