Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +9
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Bo ja zawsze a widzę że nikt inny nawet nie spogląda tylko jedzie jak ich mijam. Nie oceniam.
Są jakieś statystyki błędu rogatki lub że ktoś mimo to został uderzony przez pociąg jak jest strzeżony przejazd?
Zawsze mam wizję wypadku Kuliga w Polsce i jakoś nie mogę nie zatrzymać się i sprawdzić czy aby nie tym razem coś nie zadziała.
#uk
#wypadki
#bekaztransa
#pytanie
#oswiadczenie
#przemyslenia
#ruchdrogowy
#przepisy