Wpis z mikrobloga

Co brać lepiej - xbox series x czy series s? Mam 65 calowy telewizor i się waham. Prawdę mówiąc chcę wziąć to do game passa. Chciałbym też pograć okazyjnie w hajpowane nowości. Co więc polecacie? Opłaca się przepłacać tego tysiaka za konsolę? Bo jakoś tych nextgenów na razie i tak nie widać.
#xbox #gry #pytanie
m.....o - Co brać lepiej - xbox series x czy series s? Mam 65 calowy telewizor i się ...

źródło: comment_1660741564afkbojaNHz7FYORHPjzdDP.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maly_ludek_lego: to skad chcesz brac gry nie ma znaczenia. czy kupisz czy zaplacisz za subskrypcje gra bedzie taka sama. nextgeny objawiaja sie 60klatkami zazwyczaj. jak styka ci 30 to nie doplacaj tysiaka po prostu.
  • Odpowiedz
jak chcesz w dobre nowe gry grać to kup Plejke, bo na xboxa to nic nie wychodzi

@kipowrot: troche prawda, bo exclusivy mają fajne. ale to raptem kilka gier, a różnica w cenie jest mega spora miedzy s-ką a ps5.
  • Odpowiedz
@maly_ludek_lego no jak chcesz czasem w coś dobrego zagrać to nie kupujesz xboxa, bo nie omamią Cię grami za 4zl. ¯_(ツ)_/¯ wybranie xboxa, to jakbyś chciał kupić kabriolet na weekend dla przyjemności i
kupiłbyś zamiast BMW Z4 peugeota 206, bo tańszy trochę...
  • Odpowiedz
@kipowrot: wytłumacz mi, jaki jest cel twojego wpisu? OP jasno sprecyzował pytanie, chce xboxa tylko nie wie która wersję, a ty wlatujesz z PS5?! Nawet nie tagował tej konsoli, a wiec co chcesz osiągnąć? Kolejny chlop który mentalnie zatrzymał sie na gimnazjum i próbuje udowodnić, że ma lepsza zabawkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz