Aktywne Wpisy

ChwilowaPomaranczka +203

Dorszowy +49
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny

Taka sytuacja- trzymam muzykę na zewnętrznym dysku zaszyfrowanym Truecryptem. Za każdym razem jak odpalam kompa, to muszę podłączać ów dysk w menu TC i wpisywać hasło (to mi akurat nie przeszkadza, bo tak ma być).
Rzecz w tym, że odtwarzacz (AIMP2) po każdej takiej operacji traci pamięć playlist (wyświetlają się, ale nie chcą ruszyć, bo wyskakuje błąd cannot open the file code 02 ) i za każdym razem muszę od nowa grzebać w folderach i włączać płytę.
Na drugim komputerze się tak nie dzieje, oba mają W7HP i tę samą wersję TC. Wie ktoś coś?
#problem #pytanie #software #truecrypt #aimp #oprogramowanie #komputery