Wpis z mikrobloga

Ogólnie pojawiła się tutaj pod ostatnim postem zbiorczym teza że sportowcy to ludzie inteligentni, bo większość z nich studiuje. Otóż nie do końca tak chyba jest, i wydaje mi się że ta wypowiedź Izabeli Paszkiewicz która nie ukończyła maratonu i myślała że zdobędzie medal w drużynie jak i życiowe obserwacje dosyć śmiało pozwalają mi powiedzieć że większość zawodowych sportowców to kretyni którzy są na tyle dużo predyspozycji fizycznych żeby osiągać jakiekolwiek mniejsze lub większe osiągnięcia w sporcie.
Inna kwestia że jeśli info dostała od działacza to jest to kolejny powód do śmiania się z PZLA jak bardzo niepoważni ludzie tam pracują na wysokich stanowiskach
#lekkoatletyka #cojapacze #monachium2022
Krystianek2k01 - Ogólnie pojawiła się tutaj pod ostatnim postem zbiorczym teza że spo...

źródło: comment_1660653221nKRd9DWkSxSr1yYE5Jd6F7.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krystianek2k01: Mieszkałem w internacie z kajakarzami z SMS - poziom międzynarodowy, sukcesy, wyjazdy itd.

Pewnego dnia, po tym jak napięcie między naszymi szkołami eskalowało do pisania wyzwisk na drzwiach w kiblach (na miarę wojny ŁKSu z Widzewem), w toalecie pojawił się napis "Ekonomik RULEZ" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chłopaki zebrali po kolacji ekipę i chodzili po pokojach pytając "GDZIE MIESZKA TEN RULEZ!?"
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01: w chuju mam sport jeśli go nie uprawiam ale to ciekawe, o co chodzi , ktoś chce medal mimo iż nie przebiegł wymaganego dystansu? K---a to ja nawet wczoraj lekko skacowany biegałem po lesie bez wymówek
  • Odpowiedz
@Kano7: no generalnie chodzi o przepis na trwających obecnie ME że medale w sztafecie maratońskiej dostają wszystkie reprezentantki które bieg ukończą, liczył się czas 3 najlepszych i na podium stanęło 5 Niemek, 4 Hiszpanki i 3 Polki. Ta zawodniczka zakończyła bieg gdzieś w połowie o ile się nie myle.
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01 wszystkie te polskie związki to rak polskiego sportu. Kłótnie, molestowania, brak podstawowej wiedzy i w------e na sportowców. Byle się nażreć i nachlać. Taki mamy klimat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Momento83: no niestety tak jest, generalnie mogę powiedzieć że jestem na dobrej relacji z ludźmi wokół jednego związku ze sportu olimpijskiego i tutaj też szykuje się niedługo spora afera i być może kolejne odwołanie prezesa, tylko pytanie czy media się zainteresują tematem bo niestety nie wiem jak aktualnie sytuacja wygląda
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01 Nieudolność PZLA r-------o kompletnie atmosferę w polskiej ekipie.
Coraz więcej sportowców o tym mówi.
Nie chcę już nawet wspominać jak niekompetencja leśnych dziadów r-------a team spirit u aniołków :-/
  • Odpowiedz