pijmleko pijmleko 14.08.2022, 20:46:51 6 + Macie jakieś swoje filmiki/playlisty tzw "p--------h filmików?Takie żeby było czuć że ilośc szarych komórek spada w sposób wykładniczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)Właśnie wizytuje playliste którą robiłem 12 lat temu xD #youtube #ytp #tf2 #heheszki #gmod
b....._ konto usunięte 14.08.2022, 21:08:36 5 + @pijmleko: rip kitty (╯︵╰,)jak sobie tak przeglądam to trudno mi uwierzyć, że to już tyle czasu minęło, pamiętam je jakby to było wczoraj, aż się łezka w oku kręci jak się takie arcydzieła wspomina
choochoomotherfucker choochoomotherfucker 15.08.2022, 01:31:05 0 + @pijmleko: Też mam taką plejlistę i mam tam jeden z tych filmików xD I jakieś inne hity, o których dawno zapomniałam, jak to:
yourgrandma yourgrandma 15.08.2022, 07:39:18 2 + @pijmleko: Wszystkie filmiki Eltorro64rus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie żeby było czuć że ilośc szarych komórek spada w sposób wykładniczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie wizytuje playliste którą robiłem 12 lat temu xD
#youtube #ytp #tf2 #heheszki #gmod
jak sobie tak przeglądam to trudno mi uwierzyć, że to już tyle czasu minęło, pamiętam je jakby to było wczoraj, aż się łezka w oku kręci jak się takie arcydzieła wspomina