Wpis z mikrobloga

Proszę nie szkalować doktora nhab. Piotrka Napierały, ten paszkwil który cytujecie jest obrzydliwy. KLASYCZNY liberał sympatyzujący ze środowiskami zamordystycznymi, występujący rokrocznie jako Roman Dmowski na spędach kamrackich pod Poznaniem, uważający neutralną HISTORIE REALNĄ za wyjątkowo niebezpieczne medium a Zychowicza jako zagrożenie, gotów jest iść na noże z dawnymi sojusznikami kiedy Ci nie zgodzą się z jego apodyktyczną naturą KLASYCZNEGO liberała. Doktor nhab. Piotr Napierała nie widzi natomiast nic złego w występowaniu w szurskim i prorosyjskim medium wanalu24 ponieważ "trzeba rozmawiać". Te obelgi pod adresem światłego CZŁOWIEKA ZACHODU postrzegającego cenzurę jako pluralizm są wyjątkowo niskie Panowie, nawet jak na standardy wykopu, co sobie Piotrek o nas pomyśli jak będzie przeglądał tag około czwartej nad ranem...
#napierala
  • 7
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: Samego Romana Dmowskiego rozumiem jeszcze, że chce się uczcić jako człowieka, który miał udział w odrodzeniu ojczyzny, ale w tym wypadku można samemu zorganizować jakiś marsz upamiętniający, gdzie całkowicie odetnie się od pewnych środowisk, gdzie choćby "Pancerni Poznań" nawet nie mieliby prawa niczego nagrywać czy uczestniczyć w obchodach. Nie wiem, jak to wygląda od strony prawnej.
@Swiety_Judasz: a Ja nie rozumiem, skoro chciał uczcić Dmowskiego to mógł to zrobić np na marszu niepodległości w Warszawie, Roman Dmowski jakby nie patrzeć miał swój udział (wyolbrzymiany przez narodowców) przy odrodzeniu Polski ale jednak Napierała od czterech lat robi za kukłę Dmowskiego dla kamrackiej gównobojówki Pancernych Poznań. Maszerował na czele tych idiotów przebrany za Romka i cytował go (w tym roku był lajcik z cytatami ale wiem z pewnego źródła
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: Pietrek trzymał skręta, ale się nie zaciągał. Pewnie czytał ostatnio biografię Clintona czy Obamy i podłapał kilka chwytów, które teraz na nas próbuje wykonać. Taktyk.

@sokolov: Nie ta liga, no nie ta liga. Jaruzelska jest dla: Zychowizca, Bartosiaka, Kła, Szymona Pękali, Ziemkiewicza, Pyffla, Pitonia, Karonia czy Warzechy. Dla ludzi, których zdanie coś znaczy. xD

Dla Pana, Panie Piotrusiu bez habilitacji jest w Realu24. xD